Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk Andrzej

Mam problemy z bliskością

Polecane posty

Gość Informatyk Andrzej
Nie jestem typem romantyka. jestem bardzo konkretny i tego samego oczekuję od kobiet.

Gość gość
no to konkretnej miłości nie ma. Miłość to właśnie trochę nie konkretności, flirtu, napięcia, tęsknoty.

Gość gość
no nie. chlopie czy ty sie slyszysz? uwazasz, ze konkretny facet z ciebie i konkretow oczekujesz od kobiety wiec sam zachowaj sie konkretnie i sie wyprowadz od mamy jak najszybciej, bo raczej w oczach zadnej tywardo stapajacej po ziemi kobiety nie wygladasz na kogos kto wie czego chce od zycia. raczej stwarzasz wrazenie maminsynka, ktorym sie trzeba zaopiekowac i stad przypuszczam pewnie propozycje zamieszkania od niektorych. ale mniemam, ze to typy kobiet, ktore chca matkowac a ne parnerowac a chyba nie chcesz u swojego boku baby, ktora ci bedzie wycierac nos i sie toba opiekowac

Gość gość
czyli nie lubisz udawania?

Gość Informatyk Andrzej
Jeśli znajdę kobietę którą pokocham, wtedy możemy zamieszkać u mnie. Tylko nie wiem jak ją odnaleźć.

Gość Informatyk Andrzej
Nie lubię udawania

Nie lubię udawania --- szkoda moglbys poudawac faceta przez chwile :)

Gość Informatyk Andrzej
A ty to jesteś jakąs głupią sfrustrowaną babą feministką, która się nudzi, nie ma faceta i trolluje!

Gość gość
a kochałeś kiedyś?

Gość Informatyk Andrzej
Kochałem moją partnerkę.

Gość gość
długo byliście razem? miałeś złamane serce czy po prostu uczucie minęło?

Gość gość
nie rozumiesz widze za bardzo. moim skromnym zdaniem ciezko ci bedzie znalezc kobiete takiej jakiej szukasz, czyli konkretna i przyziemna mieszkajac u mamy. takie kobiety biora zycie pelnymi garsciami, chca samodzielnosci, zaradnosci u faceta a nie wygladasz na takiego przyznajac, ze mieszkasz z mama. to nie jest kwestia posiadania badz nie wlasnego kata w ogole. grunt zebys pokazal, ze sam swietnie dajesz sobie rade i zyjesz jak na doroslego przystalo, a nie po linii najmniejszego oporu mieszkasz z mamusia z wygodnictwa

Gość Informatyk Andrzej
12 lat razem, ona mnie zdradziła, ponieważ wg niej nie zaspokajałem jej.

Dlaczego twierdzisz, że kochałeś swoją partnerkę, na czym to według Ciebie polegało?

A ty to jesteś jakąs głupią sfrustrowaną babą feministką, --- zapomniales dodac "jestes u pani!" :)

Gość gość
wspolczuje bylej. masz chyba lekka awersje do kobiet w ogole co?

Gość gość
o kurcze, to przykro mi. zdrada to straszna rzecz, współczuję ;( Kobiety lubią jak facet okazuje emocje, pokazuje że mu zależy.. tacy konkretni mają małe szanse. Spróbuj spojrzeć na świat trochę w innych barwach i zaszaleć

Gość Informatyk Andrzej
Miłość się czuje. Mam awersję do niektórych kobiet, takich typowych bab.

Gość gość
ale, że jak,seksualnie jej nie zaspakajałeś?

Gość bezkredekwelbie
To nie jest problem z bliskością. Problemem jest, że 1. Nie jesteś facetem, 2. Nie masz problemów z kobietami., 3. Nie masz co w wakacje zrobić z czasem i chrzanisz dyrdymały w necie. A do całej reszty! DO ROBOTY!!!

Gość Informatyk Andrzej
czizas jesteś typowym babonem. Nie udzielaj się tutaj.

Gość bezkredekwelbie
Hahaha :D Jestem typową logicznie myślącą kobietą, żaden facet, który nie jest kalesonami, ma pracę i nie jest zależny od pieroga mamusi, nie siedzi w necie i nie pierdzi farmazonów ;) No...chyba, że jest babonem- sfrustrowanym, wtedy tak :D

Gość Informatyk Andrzej
Nie byłem wg niej kreatywny w łóżku, szybko dochodzę, potrafie dojść zanim zacznę penetrować.

czizas jesteś typowym babonem. Nie udzielaj się tutaj." ----dobra ale najpierw sie rozplacz :)

Gość gość
uhuhu, to rzeczywiście taki seks może zrazić kobietę. a starałeś się coś z tym zrobić? są różne metody opóźnienia wytrysku

Gość gość
masz racje. milosc sie czuje i nie ma co sobie wmawiac, ze cos sie moze pojawi z czasem, ze w pewnym wieku juz nie ma opcji zeby poczuc te motyle w brzuchu, ze z braku laku warto sie zwiazac z kims do kogo czujemy jedynie symapatie. dlatego uwazam, ze nie powinienes sie nakrecac i szukac na sile. czekac na ta milosc jak na zbawienie. ja na swoja czekalam ponad 10 lat ale warto bylo, nie chce sobie nawet wyobrazac gdzie bym teraz byla gdbym posluchala tych wszystkich 'zlotych' rad, ze juz nie mlodnieje i zebym brala to co jest. naprawde lepiej przezyc kilka lat w samotnosci niz meczyc sie z byle jakim zwiazku bylenby tylko z kim s byc dla zasady 'bo juz nie jestem pierwszej mlodosci'. ale od mamy sie wyprowadz ;) dla siebie samego :)

Gość Informatyk Andrzej
Jestem informatykiem i zaraz cię zidentyfikuję po IP

Jestem informatykiem i zaraz cię zidentyfikuję po IP --- luke, i'm your father

Gość Informatyk Andrzej
Z wyprowadzką nie ma problemu. Problem jest z poznaniem tej odpowiedniej. Z partnerka byliśmy u seksuologa.

Gość bezkredekwelbie
Zaczynaj stary tę identyfikację, nie mogę się doczekać :D:D:D:D Ale...zapytaj najpierw mamusię, czy pozwoli córusi na penetracyję interneta ;)