Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornellii

Stłuczenie kolana

Polecane posty

witam !3 dni temu mialam maly wypadek , upadlam wraz z rowerem na asfaltowa droge . mam kilka ran . Na prawym kolanie bylo jedynie male stacie ale po upadku zauwazylam lekka opuchlizne jednak nic mnie tam nie bolalo z wyjatkiem tego otarcia . jednak po kilku godzinach zaczelam odczuwac bol tego kolana . i czulam jakby przeszkadzala mi jedna kość . Nic z tym nie robilam poszlam spac na drugi dzien bol sie nasilal ledwo co chodzilam w koncu pojechalam do szpitala zrobili mi zdjecie okazalo sie ze nic nie ma poprostu bardzo silne stłuczenie . Nie stosowalam zadnych masci ani okladow . Dzis bol jest moze troche mniejszy nie mam problemow z chodzeniem ani nic jedynie mam troche problem z wyprostowaniem poniewaz kolano jest spuchniete ale gdy sb pomoge wieksza siła to je wyprostuje . podczas siedze noga bardzo mi dretwieje . czy to dlugo potrwa ?? jak dlugo utrzymuje sie bol przy takim stłuczeniu i kiedy powroci pelna sprawnosc ??

Gość gość
ostatnio sama miałam dylemat jakie kompresy wybrać i tak na chybił trafił zamówiłam właśnie Flex. Jestem zadowolona. Wygodne wytrzymałe no i najważniejsze że takie okłady faktycznie koją ból...lepiej się po nich czuję niż po tabletkach przeciwbólowych podczas okresu.

Gość gość
Korzystamy z Flex regularnie, mam kupione wszystkie cztery rozmiary. Najczęściej rzecz jasna okłady robimy przy różnych chorobach, infekcjach, przeziębieniach, stanach zapalnych itp. To może być gorączka, ale też jakiś stan zapalny zęba, ból głowy, albo w moim wypadku – bóle podczas okresu.