Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NOWA KOLEKCJA PIĘKNE CIAŁO SO PRETTY SORAYA

Polecane posty

Gość gość

w ubiegłym tygodniu kupiłam sobie balsam i żel pod prysznic Firmy SORAYA z nowej kolekcji Piękne Ciało So Pretty o zapachu cytrynki. Nie mogłam zdecydować się na wybór zapachu, bo wszystkie pachną przepięknie. Ze swojego zakupu jestem bardzo zadowolona, Balsamik super nawilża i zapach długo się utrzymuje na skórze. A może macie jakieś inne zapachy na przykład czekoladowy / też mnie kusi/ i co o nich myślicie ????:)

Gość gość
Ja mam zestaw czekoladowy - balsam i żel pod prysznic z tej serii :D Pachną obłędnie! Zapach smakowitej czekoladki utrzymuje się na ciele przez długi czas :)

Gość gość
Nie no, zupełnie nie widać, że to reklama, absolutnie...

Gość gość
Ja tez mam z tej serii Zel pod prysznic i balsam czekoladowe. Są zajefajne, maja taki cudowny zapach, ze od razu sie robię głodna i che mi się czekolady. Zel jest bardzo wydajny, super sie pieni i caly dom po kąpieli pachnie czekoladą, a dzieła dopełnia potem balsam do ciała o tym samym zapachu... To przyjemność nie tylko dla Ciała ale dla wszelkich zmysłów.

Gość gość
Ja tez mam balsam do ciała i zel i bardzo polecam ! Z obu kosmetyków jestem bardzo zadowolona Zarówno balsam jak i zel wybrałam malinowe- pachną dosłownie jak malinowa mamba az chciałoby sie zjeść :D Zel super sie pieni, oczyszcza, odświeża. Balsam bardzo fajnie sie rozprowadza, naprawdę dobrze i długotrwale nawilża skore. Kosmetyki sa bardzo wydajne no i cena przystępna Jak dla mnie ta seria to HIT ! polecam :)

Gość gość
Tyle się naczytałam o tych nowych balsamach i nie mogę na nie trafić :( :(, a, że jestem uzależniona od balsamów i ,mleczek do ciała w sposób beznadziejny i nie kwalifikuje się na żaden odwyk, to zrozpaczona jestem:( :(. Chyba zapachy muszą faktycznie powalać na kolana, bo zachwyt nimi bardzo wielki jest- jak czytam. Ratunku !!!! Wolałabym kupić je sobie w sklepie i wybrać zapach lub zapachy / bo jestem na to przygotowana, że na jednym się nie skończy/a nie zamówić przez internet, bo w drogeriach internetowych już się pojawiły. Ale jak mam wybrać wirtualnie zapach ????. Gdzie Wy sobie kupujecie te cudeńka ??? w internecie ???? czy w drogeriach ???

Gość Klara_01
haha to sie robi jak sekta - fanatycy obłędnie pachnących balsamów i żeli Soraya Piękne ciało. Ja tez nie mogła m sie zdecydować, który kupić bo wszystkie pięknie pachnące i wszystkie chce się mieć. Najpierw kupiłam zestaw czekoladowy: żel pod prysznic i balsam do ciała. Miałam swoja czekoladę pachnącą w całym domu a najbardziej an mojej skórze. Jednak było mi mało, kupiłam drugi zestaw cytrynowy ...... ta jak nałog... kupię po kolei wszystkie :) bo są cudnie pachnące, bo nawilżają i wygładzają skórę wyjątkowo dobrze bo są po prostu rewelacyjne.

Gość gość
Hej hej, to ja zainicjowałam ten watek. i śledzę go i cieszę się, że tyle fanek ma ta kolekcja,. A teraz tylko śpieszę donieść, że kupiłam sobie czekoladowy. mmmmmmmmm / to pomruk zadowolenia / Taki smaczny, na jesienne wieczory to najlepsze co nam się może zdarzyć / jeśli chodzi o pielęgnację ciała oczywiiście :) :) /. Zamiast tabliczki czekolady, takie czekoladowe cudo :)