Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pat_rycja

Rozliczanie podatkow z zagranicy

Polecane posty

Gość Pat_rycja

Witam Państwa. Mam na imię Patrycja i chcę Wam przedstawić wyjątkową okazję. Praca poza granicami naszego kraju ma dużo zalet ale też i wady m.in. słabszy kontakt z rodziną, tęsknota, obcy język, ale też i podatki, które są nieodwłocznym elementem zarobku. Każda osoba zasługuje na jego zwrot, bez względu na to: - Gdzie pracujemy, - Na czym polega dana praca, - Ile zarabiamy, - Jak długo trwał okres pracy zagranicą, - Bez względu na to czy pracujemy, pracowałyśmy, czy mamy zamiar zacząć pracować. Każdy z Nas zasługuje na to co Nam się prawnie należy. Polecam firmę Tax-pol. Jest to rzetelna i uczciwa firma z wieloletnim stażem na polskim rynku. Gwarantuje zwrot podatku z takich krajów jak: - Holandia, - Niemcy, - Anglia. Przestawię teraz kilka cech tej o to firmy: - Brak opłat wstępnych, - Gwarancja najniższej ceny na rynku, - Prowizja płatna po wykonaniu usługi, - Brak opłat przy odmowie zwrotu podatku. Strona internetowa: www.tax-pol.pl Jestem Partnerem tej firmy i z tego oto przywileju, rejestrując się z mojego formularza dostaną Państwo 10% rabatu. www.tax-pol.pl/formularz.php?kod=3277 Serdecznie pozdrawiam. :)

Gość Pat_rycja
A Kod Rabatowy, który widnieje po prawej stronie strony to: 3277

Gość gość
A ja to ludziom robie za darmo.

Gość gość
Mam inne zdanie-pracowałam w Holandii/niedługo/,poprosiłam ich o zwrot podatku z Holandii-było ok.80 euro a zabrali mi 50 euro!!!!!!!!!!!!!! Skandal. Zdzierstwo-już nikomu ich nie polecam.A wogole to po co ta reklama? I le z tego masz?Tu piszą niekomercyjni-spadaj!