Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta999

czekam na okres

Polecane posty

Gość marta999

ech czekam na okres.W tym tygodniu będzie moja chwila prawdy czy dostanę okres czy nie bo 3 tygodnie temu pękła nam prezerwatywa podczas seksu a koniec był w środku. Niby dni bezpłodne ale stres zawsze jest

Gość ehhhhhhhhhhhh
To dlaczego testu dla spokoju nie zrobisz? przecież są testy co po tygodniu niby wykrywają ciążę, a że jesteś po 3 tyg od stosunku to zrób test- będzie wiarygodny a będziesz wiedzieć na czym stoisz ;)

Gość marta999
ach chyba jakoś ze strachu :)

Gość marta999
jakoś tak wcześniej nie dopuszczałam myśli że jest taka możliwość a teraz jak nadchodzi czas okresu to jakieś wątpliwości się pojawiają że może jednak jakimś cudem

Gość ehhhhhhhhhhhh
To właśnie po teście byś była pewna i miała jasno- tak albo nie. A tak to będziesz żyła w stresie i jeszcze bardziej przez to Ci się okres może opóźnić.

Gość ehhhhhhhhhhhh
Niestety jak pękła prezerwatywa i był "koniec" w środku to jest ryzyko, jeśli byłaś z 2-3 dni przed dniami płodnymi to też jest szansa na ciążę... ale wiadomo, nie zawsze :)

Gość marta999
wiem wiem ryzyko jest zawsze ale mam nadzieję że nie będę należeć do tych wyjątków które zaszły w dni niepłodne bo jednak były to dni płodne

Gość gość
pamiętaj, że okres nie daje 100% pewności, że nie jesteś w ciąży. Tzn. w ciąży nie ma się okresu, ale te plamienia niektóre kobiety mogą pomylić z okresem. Np. moja kuzynka dopiero po kilku miesiącach zrobiła test tak bardziej dla żartu, a okazało się, że jest w ciąży. Strasznie ją to zszokowało, bo mówiła, że okres miała normalnie, więc ciąży nawet nie brała pod uwagę. Dlatego też poleciłabym Ci test, tak dla pewności. pozdrawiam :)

Gość marta999
tyle że ja sie kochałam dzien przed okresem i na drugi dzien dostalam tylko sie tak martwilam czy aby nie jakis cud i owulacja w okres wic czekam na nastepny okres

Gość gość
do gosc - jak mozna pomylic okres z plamieniem powiedz mi? w ciazy nie wystepuje zaden okres! co ty na Biologie nie chodzilas? plamienie od okresu rozni sie tym ze jest bardzo skape trwa gora dwa dni i krew jest albo rozowa albo ciemno brazowa ale nie czerwona :)

Gość gość
kochane doradzcie co o tym myslicie, kochalam sie 2 tygodnie przed poprzednia miesiaczka, dostalam ja jeden dzien wczesniej i trwala 5 dni normalne mocne krwawienie, przed wczoraj mialam dostac okres nie mam go, robilam 3 testy ciazowe , ostatni dzis rano,ale nie z pierwszego moczu,bo nie mialam w domu,to juz w sumie 6 tygodni od stosunku,bola mnie piersi,ale zawsze przed miesiaczka bolaly,czy mimo to moge byc w ciazy>??dwa dni temu pobolewal mnie brzuch lecz przestal ,okropnie sie stresuje

Gość gość
dodam ze w ciagu tych 6 tygodni nie kochalam sie z facetem bo po 3 latach zerwal ze mna dla byłej

Gość gość
Ile razy trzeba Ci powtarzać, że test 6 tygodni po stosunku jest wiarygodny???

Gość gość
ktos jeszcze sie wypowie??nie moge spac

Gość gość
doradzcie czy mimo normalnej miesiaczki 2 tygodnie po stosunku moge byc w ciazy i 3 testach negatywnych po ponad 6 tygodniach od stosunku

Gość gość
nie dziwię sie chłopakowi, że zerwał z takim matołem

Gość marta999
no raczej nie możesz a ja nadal czekam na okres

Gość gość
ja tez czekam bo w tym miesiacu jeszcze nie dostalam

Gość gość
dziewczyny na innym fory pisaly ze tez tak mialy normalna miesiaczka 5 dni i po 6 tygodniach testy negatywne a jednak byly juz nie wiem kto ma racje

Gość gość
W CIĄŻY NIE MA MIESIĄCZKI!!!!!!!!!!!!

Gość marta999
no to nadszedł okres uf :) czas powrócić do tabletek