Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Ostatnią miesiączke miałam 11lipca. Kolejną przewidywałam na 6 sierpnia. Kiedy okres zaczął mi się spóźniać, zaczęłam panikować. 10 sierpnia zrobiłam dwa testy, jeden rano i jeden po południu. Na obu wyszło to samo. Jedna kontrolna kreska była ciemna i druga bardzo jasna, ledwo widoczna. 13 poszłam do ginekologa, pani doktor powiedziala że "chyba zaciążyłam", ale jest za wcześnie żeby to stwierdziła i żebym przyszła za dwa tyg. 14 sierpnia poszłam na testy z krwi na hcg ilościowe. Wynik jaki otrzymałam wynosił 101.. Pielęgniarka powiedziała że wychodzi na to że jestem w ciąży. Na początku się przestraszyłam, ale z czasem zaczęłam się cieszyć. Wczoraj jednak dostałam okres, nie jest taki obfity jak zawsze, ale brzuch mnie boli jak co miesiąc. Wizyte u ginekologa mam dopiero na 29 sierpnia. Niewiem co teraz myśleć i robić.. Myślę żeby pójść po kolejny test, bo na te z krwi dzis juz za późno, a jestem strasznie przestraszona. Miałyscie podobną sytuację czy cokolwiek.. Proszę o radę, pomoc

Gość gość
kobieto jak ci zależy na ciąży to juz dawno powinnaś być na IP, a nie na forum dyskusje zaczynać

Gość ehhhhhhhhhhhh
Krwawienie może wystąpić w czasie ciąże (chodzi na początku), może to być tzw. krwawienie implantacyjne. A dzwoniłaś może do ginekologa że zaczęłaś krwawić? Bo to z lekarzem powinnaś skonsultować. Jeśli na testach os razu wyszła ta jasna kreska to już to oznacza ciążę, ona nie musi być tak widoczna jak ta pierwsza :) Jeśli nawet z krwi Ci wyszła ciąża to w niej jesteś. Ale krwawienie powinnaś skonsultować moim zdaniem z lekarzem :)