Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania220589

dwa tygodnie bez okresu dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość Hania220589

Spóźnia mi się okres już 2 tygodnie, kochałam się z moim facetem bez zabezpieczen 2 razy pod rząd, ale nie doszedl we mnie, zawsze tak robilismy i do tej pory bylo wszystko ok. Zawsze sobie powtarzalam, ze mnie ciaza nie bedzie jak narazie dotyczyla, a teraz sie strasznie boje. Nie jestem jeszcze gotowa na dziecko choc mam 24 lata. Od pol roku mam regularne miesiaczki co 28 dni, robilam test tydzien po stosunku i wyszedl negatywny, boli mnie brzuch tak jak na okres i co chwile chodze do lazienki bo wydaje mi sie ze dostalam okres, ale okresu jak nie bylo tak nie ma. Czy mozliwe ze jestem w ciazy? Czuje sie pozatym dobrze:) nie mam mdłości ani innych objawow. Raz mi sie w glowie zakrecilo, ale to z przemeczenia w pracy, pozatym jest wszystko ok. Prosze powiedzcie co myslicie na ten temat.

Gość gość
Owszem jest to możliwe. Test tydzień po seksie jest niewiarygodny dlatego zrób teraz kolejny. Ja będąc w ciąży myślałam że właśnie okres nadchodzi a tu nie nadszedł.

Gość gość
gratuluję fantastycznej "metody antykoncepcyjnej" i ciąży

Gość gość
skoro nie chcesz dziecka to dlaczego sie nie zabezpieczasz???!!!!! według mnie jestes w ciazy, nie potrzeba pełnego wytrysku do ciazy, objawow ciazowych tez nie musisz miec, rób test a sie dowiesz

Gość julia mmmm
Zrób sobie drugi est a najlepiej o test z krwi beta hcg wtedy będzie wiadomo na 100%

Gość gość
zrób test chociaż my i tak ci życzymy tej ciąży :) i nie zapomnij się pochwalić:P

Gość gość
jestes w ciazy, zrób test a sama to potwierdzisz

Gość Hania220589
zrobie kolejny test, ale ostatnio mialam sporo stresu i bylam na wakacjach i czytalam rowniez na forach, ze to tez moze byc przyczyna spozniajacego sie okresu... Gosc ja napisalam zeby sie poradzic, a nie zeby ktos mnie dobijal, jak bede w ciazy to bede kochala swoje dziecko..

Gość gość
na bank jestes,bóle jak na okres to normalka we wczesnej ciąży a i bieganie siusiu tez:)

Gość gość
No dwa razy pod rząd to zwiększa możliwość ciąży -w cewce mogły zostać plemniki po porzednim wytrysku. Bardzo znajomo jak dla mnie opisane przez ciebie objawy wyglądają, ciążowo na moje oko. Ale powtórz test.

Gość gość
2 tygodnie okres ci sie spoznia i nie zrobilas jeszcze powtornego testu?? wow

Gość Hania220589
bo cały czas tak mnie brzuch bolal jakbym miala zaraz dostac okres, zrobie dzis test i zobaczymy co pokaze..

Gość gość
Hania,zrobiłaś test?

Gość gość
Ja po dwóch tygodniach zrobiłam dwa testy i oba wyszły negatywnie, dopiero wizyta u ginekologa potwierdziła że jestem w ciąży. Ale już wiedziałam że coś się dzieje, bo paliłam przed ciążą i uwielbiałam piwo a przez te dwa tygodnie nie potrafiłam znieść zapachu papierosów, nie mówiąc o ich zapaleniu, tak samo nie mogłam dopić piwa bo smakowało ohydnie do tego miałam straszną zgagę.

Gość Hania220589
Dziś dostałam okres:) zrobilam wczoraj test i wyszedl nagatywnie i dzis okres rano sie pojawił:) jednak nie wszystkie kobiety musza byc od razy w ciazy jak im sie okres spoznia:) stres, nerwy, wyjazdy tez moga spowodowac opoznienie okresu:)