Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inez86

Obcierające uda

Polecane posty

Gość Inez86

mam pytanie czy znacie może sposób na obcierające uda, tzn co można by było wykorzystać przy noszeniu sukni ślubnej, oczywiście oprócz rajstop i bielizny wyszczuplającej... Na razie oprócz tego nic mi nie przychodzi do głowy a ślub już niebawem...

Gość gość
jest jeden świetny sposób - zrzucić parę kilo

Gość gość
Schudnac locho :/ i nie pierdzuel ze masz taka budowe bo tez mam masywne nogi a odhudzilam sie tak ze mam ogromna przerwe miedzy udami

Gość gość
ja czasami stosuję jakiś tłusty krem.. np nivea.. co parę godzin trzeba posmarować wewnętrzną stronę ud.. ale przy sukni ślubnej to lepiej rajstopy :)

Gość gość
Ja ważę 58 kg mam 172 cm wzrostu więc gruba nie jestem. Ale nogi mam dość masywne i się łączą. Gdy odchudzam się to leci góra, a dół zostaje. I nie pierdzielcie, że schudnąć, bo ja szczupła nie mam przerwy między nogami. I chwała za to, bo ze szparą wyglądacie jak rozjechane przez stado murzynów. Mnie obciarają tylko jak jest naprawdę ogromny upał, a ja mam sukienkę.

Gość gość
Tlumacz sobie grubasko, przy tym samym wzroscie jak wazylam 58 to tez prawie mi sie nogi laczyly, waze teraz 47 i nie mam takiego problemu. Pewnie zrzucilas 1 , 5 kg i zdziwiona ze nogi takie same. Idz dalej sie opychac

Gość gość
Przy wzroście 172 i wadze 47 wyglądasz pewnie jak z oświęcimia ale niektórzy panowie lubią takie chudzielce więc muszą być i takie chude, przeciętne i grubsze

Gość gość
Przynajmniej mo sie oblesne uda nie ocieraja i nie poca. Grube baby sa obrzydliwe

Gość gość
przy moim wzroście choćbym ważyła 65 kg nadal gruba bym nie była. Lecz swoje kompleksy gdzieś indziej. Ważę 58 kg i jestem szczuplutka, mam kobiecą figurę i uda, a nie dwa patyki. Jak można szczupłej osobie wrzucać od grubasów? lecz się naprawdę ale nie tutaj.

Gość gość
ja jak jeszcze byłam grubsza i mialam ten sam problem, używałam talku dla dzieci w kremie, firmy clinique. kupowałam za jakieś 30zł na allegro, bardzo pomagał.

Gość gość
Za szczupla ty sie uwazasz klocu, od kiedy to szczupla osoba ma uda hak balerony. Skoro uwazasz sumie za szczupla to jaka jest dla cievie SZCZUPLA anja rubik? Zadufana w sobie grubasko

Gość gość
Ludzie... autorka prosi o rade na obcierające uda a nie docinki na temat wagi. Odpowiadamy na zadawane pytania, tak uczą w szkole :P Moja bratowa też miała taki problem, ona stosowała zasypkę dla dzieci, jednak często ( co ok 1/ 1,5 godz) trzeba było powtarzać. No ale udka były okej wtedy i można było tańczyć dalej, a po wypitych napojach i tak trzeba do wc latać :)

Gość gość
Na obcierające uda pomaga talk, potwierdzam to, co już ktoś pisał. Wypróbuj;) Pięknego ślubu:) x 47-kilogramowa: gratuluję. Osiągnięcie niedowagi jest rzeczywiście spektakularnym, życiowym sukcesem, uprawniającym do poczucia wyższości i obraźliwych uwag.

Gość gość
zacznij uprawiać seks

Gość MamaCóreczki
Talk na wewn. stronę lub... mąka :) To nie jest kwestia wagi często. Moja siostra jest sporo niższa i sporo grubsza ode mnie i jej się nie ocierają. A ja wysoka i w miarę szczupła i... często w lato mam ten problem.

Gość gość
Rubik to jest kościotrup. A ja jestem zwyczajnie szczupła 92-58-92 mam figurę gruszki i masywniejszy dół od góry, ale nie gruby:o