Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzozaniepokojona87

plamienie bardzo prosze o porade

Polecane posty

Czesc dziewczyny . Mam nastepujacy problem: Kilka dni temu test wyszedl pozytywny , od ponad tygonia czuje sie fatalnie , jest mi niedobrze cale dnie i nawet w nocy , lekko pobolewa mnie dol brzucha, piersi bola i sa strasznie ciezkie. Wszystko fajnie tylko ze dzis zobaczylam taka jakby nitke sluzu podbarwiona na brazowo jakby taka galaretka;/ nie wiem jak to wytlumaczyc. Bylo to tylko jeden raz i wiecej niz . Nie wiem czy mam sie martwic i isc do lekarza czy morze to jest normalne w terminie miesiaczki . Prosze o porade.

Gość gość
Zadzwoń do lekarza. Tylko lekarz może powiedzieć czy jest ok.

Gość gość
jeśli to wystąpiło w terminie @ myślę że nie masz powodu do obaw, ale do gin się umów i możesz napomknąć w trakcie rejestracji że coś takiego miało miejsce

Jestem umowiona na piatek do gina dlatego chcialam sie poradzic czy moge poczekac z tym do piatku czy nie . Ehh

Gość gość
Miałam tak samo i u mnie nie było to nic złego... Ale jak jest u Ciebie to tylko lekarz powie.

Gość gość
Nikt na forum ci nie powie czy to groźne czy też nie.

Gość gość
Aha i u mnie trwało to tydzień... I nie było w terminie miesiaczki. Lekarz pow.że tak się zdarza, że organizm się oczyszcza, nie dostalam żadnych lekow, nic. Samo wrocilo do normy