Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Cześć ;) mam 15 lat i mam straszne skłonności do pryszczy ;( wysypuje mnie przeważnie na czole i brodzie. Z pryszczami walczę od 5 klasy i czasami mam już dość. Stosowałam już tyle tych kosmetyków takich firm jak np.GARNIER itp., ale i tak mi nie pomagają ;< Mam nadzieję, że może ktoś napiszę tu jak zwalczył swój trądzik. PS. Chciałabym dodać, że są one strasznie twarde i są bardzo głęboko. Gdy je wycisnę pozostaję mi potem strupy a po strupach blizny. Proszę o POMOC !

Gość gość
Umów się na wizytę do dermatologa, bo zwykłe kosmetyki mogą ci tylko pogłębiać ten stan zamiast pomagać. A dermatolog na pewno poleci ci coś skutecznego.

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Nie myślałam że tak na mnie zadziałają a łapałam się już różnych metod bez skutków. Ciesze się że to już za mną bo to okropne mieć problemy z cerą dla kobiety, a u facetów też mi się to nie podoba ;/

Gość potradzikowa
Mogę polecić Ci moją metodę, ale uprzedzam, że 'pakiet startowy' kosztuje około 140 zł. Po pierwsze: Nie kupuj kosmetyków w drogerii! Tylko w aptece. Więc, moja kuracja (trwała około 2 miesięcy) to: - żel do mycia twarzy Cethapil, używaj rano i wieczorem, a po umysiu wytrzyj twarz papierowym ręcznikiem, a nie takim zwykłym, na którym zatrzymują się bakterie (cena ok 50zł) - maść Triacnal firmy Avene, do stosowania codziennie na noc, dość grubą warstwę (ok 50zł) - krem nawilżający (nie natłuszczający) Pharmaceris do cery wrażliwej (a nie do trądzikowej), cena około 35zł. Krem nawilżający jest konieczny, bo Triacnal baardzo wysusza i łuszczy skórę, także w czasie kuracji cera nie wygląda najlepiej, ale czym bliżej końca tym buzia bardziej przypomina pupę niemowlaka :)

Gość Koniczynka27
no w tym wieku to akurat normalne, zamiast pakować kase rodziców w drogie kremy lepiej wypracować zdrową profilaktykę, nie jedz słodkowści, pij dużo wody, pij zioła,żeby oczyścić organizm, jak figura detox czy bratek fix, do tego tabletki drożdżowe i na wypryski punktowo np. benacne

Gość gość
Idź do dobrego kosmetologa. Doradzi ci jakie kosmetyki stosowac i jakie zabiegi usuną twoje niedoskonalosci. Najlepiej wybrać gabinet gdzie jest komputerowe badanie skóry.

Gość Wolka1999
Znalazłam na stronie www.tradzik24.pl tabletki IQFACE.Byłabym zainteresowana kupieniem tych tabletek ale chciałabym zasięgnąć opinii innych ludzi.Dodam że na korzystam z pomocy kosmetyczki chodzę na oczyszczanie.

Gość flegmaa
Ja na tabletki IQFACE trafiłam będąc na stażu w Anglii.Tabletki radzą sobie dobrze z wszelkimi pryszczami i krostami.Problemu trądziku pozbyłam się po dwóch miesiącach stosowania.

Gość gość
Tylko dermatolog. Skutecznie i TANIEJ niz wszystkie pseudo specyfiki. Ja mialam podobny problem (twarde, gleboko umieszczone pryszcze na plecach). Jedna wizyta u dermatologa, antybiotyk na recepte i tydzien pozniej nie bylo sladu po pryszczach. Oczywiscie kuracja trwala dluzej, gdzies okolo roku. Teraz juz jakies 1,5 roku nie biore tabletek i skore mam czysta.

Gość ajola
Niech każdy stosuje co chce.Jednym pomagają kosmetyki na innych nie działają.Jeżeli ktoś ma ochotę spróbować zaleczyć tradzik z pomocą tabletek to czemu nie.

Gość krasnalkaOlka
A ja jestem ciekawa jak działają te tabletki IQFACE.Z ciekawości kupię zaszkodzić mi już nie zaszkodzą bo gorzej wyglądać nie ,mogę a może mimo wszystko pomogą.

Gość kokosek43
ja też mam cere trądzikową i miałam ten sam problem :( u kosmetyczki byłam kilka razy tutaj: http://www.xn--strefa-pikna-dwb.pl bo jakoś nie znalazłam idealnych tabletek, i nawet skutecznie, poprawiło się.

Gość gość
To iq face to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych!!! Mechanizm identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!