Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drzwi moze ktos podpowie

Polecane posty

Gość gość

Hej, chciałam kupić takie drzwi jak na fotce http://d4h.pl/56-drzwi-wewnetrzne-beta-3.html Mam pytanie, czy jeśli widzę cenę np. 200zł, to czy ta cena przy drzwiach obejmuje wszystko? Tzn. ościeżnicę, czy jak to się tam nazywa, framugę? Wiecie o co mi chodzi. Czy tą cenę należy liczyć dodatkowo.

Gość gość
Ogólnie jeśli np. cena drzwi wynosi 200zł to ile powinnam policzyć za ich wstawienie, przecież rozkuwa się ścianę koło nich itd.

Gość bernank
treść opisu Rama wraz z wypełnieniem obłożona jest dwustronnie płytą HDF i oklejona FINISH FOLIĄ trzy kierunkową w kolorze drewna. Ramka drzwiowa wykonana jest z płyty MDF oraz oklejony wyżej wymienioną FINISH FOLIĄ. ---- czyli drzwi są z futryną albo inaczej ościeżnicą tylko upewnij się czy chcesz prawe lub lewe ,

Gość gość
Matko, dla mnie ten opis jest całkiem niezrozumiały, aha, czyli wszystko w cenie. Dzięki za odpowiedź :)

Gość gość
No tak, ale jeszcze ktoś to musi zrobić :( Czyli dodatkowy koszt, a ile kosztuje taka "przyjemność"?

Gość bernank
ile ? sprawa do negocjacji, jest wolny rynek ale podpowiem za demolkę okna i wstawienie nowego, zakotwienie oraz otynkowanie i wymiana parapetu wewnętrznego pobierają ok. 250 zł.

Gość gość
o matko, aż tyle :-0 dzięki za informację.