Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co tu zrobic

Polecane posty

Gość gość

co powidziec kobiecie ze schroniska ? chcialam wziac pieska dla mamy ale jej facet powiedzial nie ... jak mam teraz to odwolac ? ;(

Gość gość
ale prosze tylko nie zartujcie ze mnie mi naprawde wstyd , w dodatu strasznie zal tego psiaka

Gość gość
chcialam wziac pieska dla mamy xxxxxxxxxxxxxxxxxx jakby mama chciała pieska, to by go sobie sama sprawiła - nie ma to jak uszczęśliwiać ludzi na siłę! sama sobie teraz weź tego pieska jak tak ci go szkoda!

Gość gość
No ale wziełaś już tego psiaka? Nawet gdyby to zanieś i powiedz prawdę w schronisku ( że bez uzgodnienia go wziełaś ) a następnym razem uzgadniaj takie rzeczy bo potem zwierzaczki cierpią...

Gość gość
powiedziec,jak sie sprawa ma,ze zalujesz,ale mial to byc prezent,nieskonsultowany zreszta wczesniej i wyszlo jak wyszlo.

Gość gość
zwierze to obowiazek,bo gdy chce sie wyjechac,to wtedy zaczyna sie problem.Troskliwosc,troskliwoscia,ale trzeba przedyskutowac taki prezent,bo to nie zabawka,ze postawisz w kat.Trzeba zadbac o zdrowie,jedzenie,szczepienia,i kochac je:p.teraz wez pieska Sama:p

Gość gość
chyba zle to napisalam. mama sie zgodzila , ja wszystko zalatwialm ale mama raptem dzwoni ze jednak facet mowi nie. jeszcze nie widzialam go dopiero mialo byc spotkanie w tej sprawie. nie wiem jak mam teraz to odkrecic. sama mam pieska i nie mam mozliwosci wziac drugiego chocbym chciala

Gość niech mama zmieni faceta
bo to jakiś buc bez serca i sumienia.

Gość gość
jest okropny naprawde , ale to juz mamy zycie. szkoda tylko tego pieska. z reszta... wszystkich takich pieskow szkoda

Gość gość
mamusia jednak ma gdzieś pieseczka, bo woli podporządkować się facetowi, który ją utrzymuje!

Gość gość
nie utrzymuje jej a poza tym to jaki jest sens w taki sposob pisac , skoro nie o tym jest temat i nie wiesz jaka jest sytuacja mojej mamy. prosilam tylko o pomoc jak delikatnie to odwolac to wszystko