Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zięć12344

Podoba mi się moja teściowa co robić

Polecane posty

Gość zięć12344

Moja teściowa jest bardzo młoda, wcześnie urodziła córkę. Jest bardzo zadbana, chodzi na fitness, ma super ciało, duże piersi i ciągle mnie kokietuje. Mieszkamy z żoną narazie w jednym domu (teściowie na dole, my na górze) i często zostaję z nią sam w domu, ona chodzi w takiej podomce, często nosi do tego pończochy itp. Nieraz "niby przypadkiem" kładzie rękę na moim udzie, bardzo blisko krocza, myslę, że chce się ze mną przespać. Ja też mam na to ochotę, ale boję się, żeby się nie wydało. Co robić ludzie?

Gość zięć12344
to nie jest żadne prowo, ale faktycznie może chce mnie tylko sprawdzić, a jak się będę dobierał to powie wszystko mojej żonie. Z drugiej strony szkoda przepuścić taką okazję.

Gość gość
Natychmiast powiedź o tym żonie! No chyba że teściowa bardziej Ci się podaba niż własna żona!

Gość gość
nie rób niczego ,czego będziesz później żałował

Gość gość
Nie jesteś wart swojej żony skoro chcesz przelecieć własną teściową

Gość zięć12344
2x zdradziłem swoją żonę, ona mnie 1x (sama sie przyznała), ale jej wybaczyłem, bo sam święty nie jestem. A teściowa bardzo mnie kręci, ubiera się seksownie, jest dla mnie bardzo miła (nie to co moja żona). I poszedłbym na całość, ale nie chciałbym żeby później sie wydało. Myślałem, że jak zostanę sam z teściową to zaproponuję wino i jak ona się już napije to pewnie powie czy ma na mnie ochotę i...

Gość gość
i p*****lnij sie w łeb

Gość gość
P******A RODZINA