Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaJednaMalwa

Szukam koleżanki ŚLĄSK

Polecane posty

Witajcie Długo się zastanawiałam, czy zakładać ten temat, ale może pokrótce opiszę, dlaczego się na to zdecydowałam. Mam 26 lat i rok temu, po ślubie, z woj. opolskiego przeprowadziłam się do Męża na Śląsk. I problem w tym, że nikogo tutaj nie znam. Niestety na razie nie pracuję, więc praktycznie nie mam okazji, żeby poznać nowych ludzi. Mąż pracuje, więc przez większość dnia siedzę sama w domu. Chciałabym poznać koleżankę, z którą mogłabym się czasami spotkać na kawę, czy winko, porozmawiać, pójść na zakupy, czy do kina. Nie mam raczej problemów z nawiązywaniem nowych kontaktów, ale przecież nie wyjdę na ulicę i nie będę zaczepiała kobiet z pytaniem czy się ze mną nie zaprzyjaźnią :D Może jest na kafe jakaś dziewczyna, która ma ochotę poznać nową koleżankę, z którą z czasem zechce się zaprzyjaźnić? Piszcie :)

Gość gość
Gdzie mieszkasz?

Gość Agula R
Mam to samo. Też po ślubie, też z opolskiego, też wyprowadziłam się na śląsk, też nie pracuję a mąż tak i też nie mam ani poł koleżanki :P Jedyne co to daleko od Ciebie mieszkam bo aż 35 km..

Kurcze, szkoda :( To faktycznie trochę daleko. No ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sobie czasami trochę pogadać :) Jeśli masz ochotę, to mój nr gg 7369264. A skąd z opolskiego jesteś, jeśli można wiedzieć?

Gość gość
ładna jesteś?kolegi czasem nie szukasz?:classic_cool:

Gość gość
eee to szkoda:( a zamek w Będzinie jest :classic_cool:

Gość TaKama
Puk puk, czy ktoś tu jeszcze zagląda? Do autorki tematu: chętnie bym się z Tobą zaprzyjaźniła, bo też jestem w podobnej sytuacji, ale mieszkam 37 km od Ciebie.. Jeśli odległość nie stanowi dla Ciebie problemu, mogłybyśmy się spotkać od czasu do czasu:) Agula R, skąd jesteś? Może mieszkamy blisko siebie ( podałaś podobną odległość tylko z której strony?;p) Pozdrawiam Was dziewczyny!