Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1213

macie czasem wrażenie że wybraliście nie ten kierunek drogi

Polecane posty

Gość karolina1213

Bo ja tak mam jak patrzę czasem na moje życie to myślę sobie że nie tak je sobie wyobrażałam gdybym mogła cofnąć je o 4 lata do tyłu było by zupełnie inne jestem dwa miesiące po ślubie a czasem się zastanawiam czy to dobra decyzja bo mój mąż jest dla mnie taki dobry kochany zrobiła by dla mnie wszystko a ja się zastanawiam czy dobrze zrobiłam wychodząc za nie za mąż przed ślubem miałam wątpliwości ale ten nacisk rodziców że tyle pieniędzy w to włożyli wszytko już załatwione nie ma co odwoływać i mój mąż przeprowadził się z innego województwa do mnie zmienił pracę mieszka ze mną w moim teraz naszym mieszkaniu nie chaiłam go zostawić z niczym kocham go ale nie wiem czy to jest taka miłość jaka powinna być

Gość gość
Z mężem też tak miałam, a teraz, to była najlepsza decyzja jaką w życiu podjęłam :D A co do ścieżki, to zawsze możesz z niej zejść i pójść inną ;) Cała ludzkość wieki temu zeszła z dobrej ścieżki i do tej pory nie zauważyła że lezie w bagna, a jakoś żyje.

Gość karolina1213
tak wiem ale to nie jest takie łatwe jeszcze nie dawno dowiedziałam się ze mój mąż może nie mieć dzieci wyszły mu fatalne wyniki nasienia ja bardzo chcę dziecko może nie teraz mam 22 lata tak za 2 albo 3 lata czasem myślę że chęć posiadania dziecka będzie silniejsza niż moje małżeństwo i go zostawię albo zrobię coś głupiego

Gość gość
Ja mam zal do siebie ze wybralam takie studia a nie inne ze nie poszlam na taki kierunek o jakim marzylam. A teraz mam 26 lat i troche glupio mi zaczynac studia znow.

Gość karolina1213
ja uważa ze na naukę nigdy nie jest za pużno moja kuzynka robiła magistra w wieku 35 lat teraz jest dyrektorem handlowym ja bym chciała cofnąć się o 4 lata i być z chłopakiem którego kochałam to była prawdziwa miłość tak czuję wtedy bym inaczej to rozegrała

Gość balanhga
myslałam ze autorce chgodzi o dzieciaka, że załuje itd:P a tu facet...hhmm, faceta mozna zawsze zmienic :)

Gość karolina1213
tak wiem że można ostatnio się go pytałam co by zrobił jak bym odeszła powiedział że zabił by się

Gość gość
Czasami tak i myślę sobie że gdybym mogła cofnąć czas o 11 lat to z chęcią bym to zrobiła i gdybym spotkała tego chłopaka który od lat jest moim mężem to bym wiała gdzie pieprz rośnie -dlaczego bo On ma dziecko za małolata zrobione ale jest, i mimo że jesteśmy ze sobą 11 lat i On jest bardzo dobry ,kochany to męczy mnie to strasznie .Więc nic nie mówię ale męczę się z tym ,mogłam iść inną drogą ,za późno .

Gość karolina1213
czemu nie odejdziesz ja czasami sama daję swoje mężowi powód do odejścia ale on to ignoruje mówi ze mnie nigdy nie zostawi i że nie pozwoli mi odejść

Gość exdebill_po_wakacjach
proszę o następną prowokację:)