Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna WAGA

Polecane posty

Gość gość

... to najgorszy s******l, bo ubrany w szaty romantyka, poetycznego i delikatneg chlopca. Nie dajcie sie nabrac, to szczwany lis, ktory gra na kilka frontow, a od konfrontacji ucieka jak oparzony. Obrazalska i falszywa c**a- oto w skrocie Waga.

Gość gość
jaki jest poza tym?

Gość gość
Opisałaś wagę, z którym sie spotykałam :O Nikt tak nie oszukuje jak wagi, co gorsza tak cie zakręcą, ze nawet jak już wiesz o ich kłamstwach, to w końcu wybaczasz i wybaczasz i wybaczasz. Maja w sobie jakis urok, ale to gnoje i zło w czystej postaci :D jak najdalej od nich :D I są zawsze pierwsi do zdradzania kobiet.

Hu, hu, hu.. Ja jestem wagą. Jakie są według Was kobiety spod znaku wagi?:) A co do mężczyzn to wszyscy moi koledzy są bardzo symaptyczni i zyczliwi jednak mają coś w sobie takiego, ze za związek z nimi bym podziękowała. :)

Gość gość
hehehehe...artysty sie hciało?

Gość gość
Ja do kobiet wag nic nie mam :D Tylko właśnie do wag-facetów mam i to dużo. Z każdym powtarzała sie ta sama historia: zdradzacze, kilka frontów, oszustwa (nawet w drobnych sprawach), egoizm, samolubstwo, brak zaangażowania (chociaz bedzie udawał, że tak nie jest i wyznawał uczucia tyle warte, co nic). A Jak przychodzi co do czego, to ,,przecież miedzy nami tak naprawdę nic nie było" :O Gnojki. Natalko - wago, a czemu zwiazku z żadnym panem wagą byś nie chciała? :P

To zawsze mocno wyolbrzymione cechy dla danego znaku astrologicznego, większość mężczyzn ma niektóre z nich bez względu na znak. Ja mam urodziny razem z Januszem Gajosem. Nie grałem ze swoimi dziewczynami na kilka frontów, do miłości podchodziłem zawsze bardzo poważnie, swoich dziewczyn nie okłamywałem, nie zdradziłem i starałem się także być prawdomówny względem nich zresztą jeśli mi na kimś zależy nie mogę oszukiwać. Te wasze problemy to są tak zwane wypadkowe bycia we dwoje, nie ma bycia we dwoje, nie ma wad.

Bo również wiele złego słyszałam. Np to, ze zazwyczaj są przystojni i są mistrzami manipulacji. Ja tam takiego człowieka bym sie bała. :D Dla mnie manipulacja to takie czary XXI wieku. :)

Gość gość
jejc..jakbym czytała o moim pewnym znajomym..nigdy tak na to nie patrzałam, ale co do jednego zdania się zgadza

Gość gość
Wszystkich do jednego worka ? A ty z pod jakiego znaku jesteś ? Ja nic do nich nie mam, są przystojni, uprzejmi i mają to coś. Przede wszystkim chyba najbardziej dbają o siebie. Piszesz o wadach jakie zauważyłaś u jednego ale plusów żadnych już nie miał ?

Gość gość
Jak sama nazwa mówi, WAGA - szuka równowagi. Z toba czuł się źle to szukał lepszego modelu. Tak dla równowagi. Jeśli mu się ta waga przechyli w którąś strone to nie jeste dobrze.

Gość już wolna
przyznaję rację tym, ktore o wadze w męskim wydaniu mają jak najgorsze zdanie............przez lata byłam żoną kanalii, picie, zdrady, poniżanie psychiczne i fizyczne......... w domu kat i łajdak.... na zewnątrz cuuuuudo człowiek, a tak naprawdę zwykły, zakamuflowany psychopata.... Rozwiodłam się z nim i jestem nareszcie szczęśliwa........... a pan/waga ,,odważa" kolejną naiwną.....a (jak sam twierdzi) ta kolejna ,,zaczynała podskakiwać to ją pogoniłem".......... Nie twierdzę, że wszystkie wagi są właśnie takie, ale moja, na szczęście już była, waga to kanalia, zlepek wszystkich, negatywnych cech...............

Gość gość
a ja tam swojego modelu nie wymienię, bo moj jest najlepszy, woli jak partnerka dominuje jest namiętny jak zaden inny trzeba mu pomagac w podejmowaniu trudnych decyzji nie kłócimy sie wcale I dobrze ktos napisał ze szuka równowagi

Gość gość
nienawidze facetow wag, to najgorszy znak zodiaku dla mezczyzny bawidamki, uciekaja od konfrontacji, podli i zaklamani do granic dwie twarze, uwazajcie na nich

Gość gość
A ja sie z tym nie zgadzam. I nie rozumiem tego: "uciekają od konfrontacji" Jak jesteś brzydka ropucha to nawet nie licz ze zagada. Napiszcie jakie wy znaki jesteście to sie dopiero po śmiejemy

Gość gość
brzydka ropucha to cie urodzila uciekaja od konfrotnacji gdy cos ewidentnie spieprza, gdy wyjda na jaw ich klamstwa, zapieraja sie nogami i rekami, zrzucaja na innych wine wagi sa obslizgle, nie wolno im ufac

Gość gość
A ty jakiego znaku jesteś cwaniaro? Idealna kobieta pewnie baran który strzela rogi dla facetów

Gość gość
ja jestem waga i niezły ubaw mam jak to czytam Hahahah masakra

Gość gość
to zalezy od faceta no wlasnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Wartość człowieka określa jego znak zodiaku? Bzdura. Ubawiłam się czytając :-)

Gość gość
z tą ucieczka od konfrontacji i tchórzostwem w stosunku do pojawiających się problemów to sie zgodze niestety. Czarujący i szarmancki z jednej strony z drugiej strony jednak cos nie pasuje...wrażenie że oszukuje w błachych sprawach, jak zaczynają sie jakies problemy to lepiej sie wycofać niż stawić im czoła - tak to u WAGI zauważylam

Gość gość
waga znak sprawiedliwości

Gość gość
moja koleżanka poznała pewnego Pana na imprezie- czarujący, szarmancki, istny dżentelmen. Oczytany, obcujący z kultura i sztuką, operujący językami itp. Wszystkie koleżanki nie mogly wyjść z podziwu jaki fajny Pan jej się trafil. A że mieszkal za granicą to mailowali i mailowali, wszystko pieknie ładnie i cudownie do momentu gdy się dowiedziała, że ma żonę. Na pytanie, że nic nie powiedział- stwierdził, że nie pytała :P Z całą reszte innych negatywnych cech się niestety wpisywał, po bliższym przyjrzeniu się sprawie :/ (oczywiście Pan WAGA)

Gość gość
wbijcie sobie to do głowy - znak zodiaku nie ma absolutnie żadnego wpływu na charakter człowieka

Gość gość
Ale mnie szkalujecie...

Gość gość
nie ma co popadać w skrajności, myślę, że człowiek oczywiście jest czlowiekiem, ale jakies zierenko prawdy w tym zdeterminowaniu jest

Gość Chee
szkalujemy ? nie, one opisują tych co znają. Ja znam Wagę Pana i jest prawie idealny ale...lubi wszystkie kobietki, w każdej widzi coś innego.

Gość gość
co do mezczyzn na wage dla kawalka kielbasy nie trzeba kupowac calej rzezni i masarni 🖐️

Gość gość
znaki nic nie mówią jedynie data

Gość gość
mówisz o tej kiełbasie w rozporku ? :P