Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne zapytanie

Dziewczyny Dlaczego tak często eksponujecie plaster antykoncepcyjny Pytajnik

Polecane posty

Gość wieczorne zapytanie

Czy cały świat musi wiedzieć, że rżniecie się ze swoimi misiaczkami bez gumy? Nie ma innych, mniej widocznych miejsc na przyklejenie takiego plastra?

Gość gość
a skad wiesz ze to akurat plaster antykoncepcyjny, moze nikotynowy?

Gość gość
troche sie różni nikotynowy od anykoncepta

Gość wieczorne zapytanie
może nikotynowy, a może nie. Przyjmijmy, że połowa z was eksponuje plaster nikotynowy, a druga połowa antykoncepcyjny. Czy to powód do dumy, żeby tak się z tym obnosić? Patrzcie! Rzucam palenie! Patrzcie! Ruucham się!

Gość gość
a co, te plastry u kobiet tak cie raza, bo przypominaja ci o twoim braku zycia seksualnego? :D

Gość gość
dzisiejsze kobiety szczycą się tym, że dają d**y bo bo oznacza, że albo jest w związku, ma sponsora, ma powodzenie.

Gość wieczorne zapytanie
Twój domysł pozostanie tylko domysłem. Jestem facetem i nie moge sobie nic przykleić w widocznym miejscu, abyś wiedział/a na pewno, że prowadzę lub nie prowadzę życia seksualnego. Nie odczuwam tez potrzeby aby się tym chwalić lub żalić.

Gość gość
a facet na spacerze z dzieckiem? tez niewerbalnie chwali sie tym ze mial seks :D

Gość wieczorne zapytanie
o ile nie wychowuje cudzego bękarta

Gość gość
jakie wy macie problemy matko

Gość też mnie to śmieszy
ale czego się spodziewać po tępych dzidach nadających się jedynie do zalania spermą :)

Gość gość
Czyli idac tokiem myślenia autora to kobieta w ciąży również pokazuje i chwali się tym że uprawiała se ks:D

Gość gość
no chca sie pochwalic, ze sa takie nowoczesne, ze nie czuja potrzeby ukrywania faktu uprawy seksu :D wiem, to jest smieszne, ale sa to z reguly mlode siksy, dla ktorych uprawa seksu to jest jeszcze wielkie halo, wiec chca sie obniesc ;) tak jak inne sie obnosza z pierscieniami zareczynowymi, jeszcze inne nosza ciuchy i torby z logo drogich firm. taki lansik swego rodzaju, kwestia niedojrzalosci (niektore nie dojrzewaja nigdy).

Gość gość
to jest zupelnie co innego, niz ciaza i dziecko. w przypadku ciazy i dziecka seks jest tylko srodkiem do celu. w przypadku plastrow przyklejanych CELOWO w widocznych miejscach, chwalimy sie jak tym, jaki srodek sluzy nam do bezpiecznej uprawy seksu.

Gość gość
Fakt to jest trochę niesmaczne Też rzuca mi się to w oczy

Gość gość
ja juz nawet nie wiem, czy akurat niesmaczne, ale po prostu smieszne, tak jak smiesznym jest obnoszenie sie z czymkolwiek ;) czesto jest to kwestia mlodego wieku i poniety, ze sie wchodzi w swiat doroslych ;)

Gość gość
a moze one w ten sposob chca dac cynk potencjalnemu moczycielowi: "u mnie mozesz moczyc beze gumy" :classic_cool:

Gość wieczorne zapytanie
widywałem też dziewczęta biorące pigułki. Chyba by były chore gdyby nie wyjęły z torebki blistra i nie połknęły tabletki tak, żeby wszyscy widzieli. Jeszcze dla pewności rozglądają się czy na pewno wszyscy widzieli. Nie można dyskretniej? Blister jest mały, pigułka jeszcze mniejsza. No ale trzeba się pochwalić - wywołać zazdrość u koleżanek i frustrację u prawiczków.

Gość gość
Po prosu plaster przykleja się na tydzień. Należy rozsądnie wybrać miejsce, ja kiedy chciałam, żeby nie był widoczny kleiłam na pośladek, ale poprzez częste dotykanie (zakładanie spodni, majtek) plaster marszczył się, to smao dotyczyło podbrzusza- spodnie go ocierały... Na łopatce nosić nie lubię, bo szoruję plecy szczotką i martwiłam się, że coś się stanie. Nosze na ramieniu, bo tak jest najwygodniej. Wiadomo, że teraz jest lato, i niestety plaster jest widoczny...

Gość też mnie to śmieszy
te pannice uwielbiają być pojemnikiem na spermę :D

Gość gość
dobrze, że globulek sobie nie aplikowały publicznie

Gość gość
a od codziennego prysznica/kapieli plaster sie nie odkleja? zawsze bylam ciekawa jak to dziala.

Gość gość
te pannice, od plastrow i od pigulek upublicznionych, chwala sie po prostu, ze ktos je raczyl zechciec i w nich macza ;)

Gość gość
ma bardzo mocny klej i nie ma prawa sie odkleić

Gość gość
Takie puszczalskie d****i sa poza moim zainteresowaniem. Moga nawet nakleic na czole

Gość gość
mnie się zdarzyło wciąć tabletkę anty w autobusie ale zrobiłam tak, że nikt nie widział :classic_cool: