Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ankasmietankaaaa

cellulit

Polecane posty

Go艣膰 ankasmietankaaaa

Witam wszystkich, jestem za艂amana mam 21 lat a moje nogi i pupa wygl膮daj膮 jak u starszej kobiety, chocia偶 nawet niekt贸re starsze a偶 tak 藕le nie wygl膮daj膮. Mam straszny cellulit, nie mog臋 si臋 go pozby膰, wygl膮da koszmarnie, wstydz臋 si臋 zak艂ada膰 spodenki, nie m贸wi膮c ju偶 o bikini. Jestem szczup艂a, dodatkowo zacz臋艂am biega膰 i wydaj臋 mi si臋, 偶e cellulit jest coraz bardziej widoczny ;( pomocyyyy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
spr贸buj zrobi膰 sobie zabieg - ja zrobi艂am we wroc艂awskim Wellderm i by艂am bardzo pozytywnie zaskoczona. zrobi艂am ca艂膮 zalecan膮 terapi臋, czyli zabiegi 2 razy w tygodniu przez 3 tygodnie. efekt jest niesamowity i widoczny go艂ym okiem nie tylko dla mnie :) http://www.wellderm.pl/oferta/nowosci-2/walczymy-z-cellulitem/ polecam!! nie ma co si臋 m臋czy膰, trzeba korzysta膰 z dobrodziejstw nauki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przysiady wtorek, 艣roda, pi膮tek, sobota, niedziela wolne-czwartek i poniedzia艂ek typy przysiad贸w z艂膮czone nogi, lekki rozkrok, sumo Z ka偶dym dniem zwi臋kszaj o 20 przysiad贸w wi臋cej. Pij du偶o wody, r贸b masa偶e szorstk膮 stron膮 g膮bki! Dalej biegaj! Skacz na skakance! Moja pupa te偶 tak wygl膮da艂a i by艂a obwis艂a...:( teraz jest stercz膮ca i mog臋 nosi膰 mini! Wytrwa艂o艣膰 i praca! poprawna technika przysiad贸w: ty艂eek wypychasz do ty艂u, plecy proste, kolana nie mog膮 wyj艣膰 poza linie palc贸w u n贸g! Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
DODATKOWO : 3 razy w tygodniu trening po艣ladk贸w z mel B trwa 10 min a jest cudny i 3 serie po 20 wznos贸w czyli kladziesz si臋 na plecach nogi ugiete lekki rozkrok i z wydechem wypychasz biodra do g贸ry. Pracuj膮 uda i pupa! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A.... zapomnia艂am, wiesz czemu bieganie nie dzia艂a tak jakby艣 chcia艂a? Bo jest to trening aerobowy jak skakanie na skakance dodatkowo potrzebujesz treningu si艂owego by efekty by艂y widoczne!! Zdrowej diety bogatej w bia艂ko jak jajka, ser bia艂y. Musisz rozwin膮膰 mi臋艣nie wi臋cej mi臋艣ni=mniej t艂uszczu. Nie b臋dziesz wygl膮da膰 jak kulturystka je艣li nie b臋dziesz pracowa膰 z mocnymi obci膮偶eniami wi臋c o to si臋 nie martw. 膯wicz dalej a efekty przyjd膮! Mi zmiejszy艂 si臋 obw贸d uda, nie mam cellulitu, mam stercz膮ce 艂adne okr膮g艂e po艣ladki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koniczynka27
tak, modelowanie mi臋艣ni jest bardzo wa偶ne jednocze艣nie przy spalaniu tkanki t艂uszczowej za pomoc膮 aerob贸w, na cellulit i rozst臋py warto dzia艂a膰 kompleksowo, masowa膰, pillingowa膰, 偶eby pobudza膰 naczynia krwiono艣ne do pracy. ja pije te偶 herbatk臋 z kolagenem i algami, oczyszcza tkanki z wody podsk贸rnej. mo偶esz jeszcze kolagen w kapsu艂kach bra膰. to wszystko uelastyczni twoj膮 sk贸r臋. na pewno si臋 uda, tylko cierpliwo艣ci!! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klopsik11
ta herbata kolagenem to figura forever?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koniczynka27
tak, a co? s艂ysza艂a艣? u偶ywasz? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To podyskutowa艂y jak spamer forever ze spamerem forever (a raczej sama ze sob膮) :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 po tobie, jeste艣 sko艅czona, locha zwyczajna :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masa偶 ba艅k膮 chi艅sk膮 3 razy w tygodniu + liposukcja ultradzwi臋kowa raz na tydzien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 battin
Bieganie, przysiady, dieta (du偶o warzyw), picie du偶ej ilo艣ci wody, wyeliminowanie soli, masa偶e ba艅k膮, albo szczotk膮, peelingi i maski kawowe, do tego jaki艣 suplement diety, 偶eby wspom贸c t臋 walk臋 od 艣rodka i efekty szybko b臋d膮 widoczne. Grunt to samodyscyplina i systematyczno艣膰. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alikja
A stosowa艂a艣 Detocell? U mnie po trzech miesi膮cach kuracji to nawet obw贸d ud si臋 zmniejszy艂, sk贸ra zrobi艂a si臋 j臋drna, zaraz wygl膮da inaczej..

Udost臋pnij ten post

Kilka s艂贸w ode mnie w temacie:) Musimy wiedzie膰 ,偶e callulit jest po艂膮czeniem toksyn,wody i t艂uszczu.Zatem dotyka nie tylko osoby oty艂e,z nadwag膮.Jest problemem wi臋kszo艣ci kobiet bez znaczenia chuda czy gruba i jestem przekonana ,偶e widzicie to w swoim otoczeniu.Cellulit na zewn膮trz jest problemem kosmetycznym ,kt贸ry odzwierciedla nam z艂e od偶ywianie i z艂e trawienie,kr贸tko m贸wi膮c sw贸j pocz膮tek ma w jelitach.Wszystkie toksyny z jelit zostaja wch艂oni臋te do krwiobiegu. I zgadzam si臋 poprzez RUCH FIZYCZNY jak膮艣 cz臋艣膰 toksyn organizm mo偶e zredukowa膰.Jednak je艣li toksyn jest bardzo du偶o/a tak niestety teraz wygl膮da nasza 偶ywno艣膰-chemia!/ zostan膮 od艂ozone min na udach.呕YWNO艢膯 jest teraz tak przetworzona chemicznie,偶e cellulit maja nawet dzieci a ca艂kiem niedawno by艂 to problem dotykaj膮cy kobiety w przedzile 25-35lat. Niestety cz臋sto brak nam wiedzy merytorycznej i nie jestesmy 艣wiadomi,偶e to toksyny s膮 odp za powstanie cellulitu.W zwi膮zku z tym tradycyjne metody zwalczania bardzo cz臋sto nie przynosz膮 oczekiwanych rezulat贸w. Aby nie "zanudza膰" Was dalej;) podsumuj臋... WARUNKIEM EFEKTYWNEGO WYELIMINOWANIA CELLULITU jest: 1.na zew odpowiedni balsam/krem itp kt贸ry ma w艂a艣ciwo艣ci rozrywania po艂膮czenia wody,toksyn i t艂uszczu. 2.zdrowe jelito-odgrzybione ,kt贸re nie produkuje nowych toksyn-prebiotic. 3.bia艂ko,kt贸re pomo偶e nam odbudaowa膰 tk mi臋艣niow膮 a co za tym idzie spali nagromadzony t艂uszcz. +zdrowe od偶ywianie i ruch! U艢MIECH I POZYTYWNE NASTAWIENIE:) ps.Jesli interesujecie si臋 zdrowym od偶ywianiem i chcecie wiedzie膰 wi臋cej, zapraszam,ch臋tnie pomog臋 doradz臋,zaproponuj臋 niezawodne rozwi膮zania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 battin
alikja, rozumiem, 偶e opr贸cz 艂ykania tabletek stosowa艂a艣 diet臋 i 膰wiczy艂a艣? Bo od samych suplement贸w to raczej si臋 bezpiecznie nie schudnie...Detocell znam, w sumie wybra艂am go przypadkiem bo jego sk艂ad wydawa艂 mi si臋 najbardziej "znany" i neutralny. My艣l臋, 偶e wspom贸g艂 walk臋 od 艣rodka, bo jednak kremy nie wnikaj膮 tak g艂臋boko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12Pola
Trzeba si臋 masowa膰 i krem lepiej si臋 wch艂onie. Ja sama u偶ywam takiego preparatu http://www.dslaboratories.pl/3,oligo.dx.html i co dzie艅 wykonuj臋 masa偶. To mi pomaga. Dodatkowo chodz臋 na zabiegi do kosmetyczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
" Trzeba si臋 masowa膰 i krem lepiej si臋 wch艂onie. Ja sama u偶ywam takiego preparatu http://www.dslaboratories.pl/3 ,oligo.dx.html i co dzie艅 wykonuj臋 masa偶. To mi pomaga. Dodatkowo chodz臋 na zabiegi do kosmetyczki. " Co za bzduraaa:/ zaden krem nie wch艂onie si臋 do sk贸ry w艂a艣ciwej, chyba 偶e zastosujech elektroporacje (mezoterapie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia O
Pomoc znajdziesz tutaj, na tym blogu: http://urszulabrumer.pl/babelki-co2-walcza-z-cellulitem/ Karboksyterapi臋 wypr贸bowa艂am na w艂asnej sk贸rze i b臋d臋 poleca膰 j膮 ka偶dej dziewczynie zmagaj膮cej si臋 z cellulitem. Bardzo wyra藕nie wyg艂adza sk贸r臋 ju偶 po 15 minutach od wykonania zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karboksyterapia pomoze tylko na chwile. Trzeba usun膮膰 przyczyn臋 powstawania cellulitu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Melaniak
Nie zgodz臋 si臋, 偶e karboksyterapia dzia艂a na chwil臋. Je艣li wykonasz ca艂膮 seri臋 zabieg贸w i trafisz na dobrego lekarza, to efekty mog膮 si臋 utrzymywa膰 nawet przez kilka lat. Sko艅czy艂am seri臋 zabieg贸w (notabene te偶 u doktor Urszuli Brumer) prawie p贸艂 roku temu i cellulit jak na razie nie wraca. Mocno wierz臋, 偶e b臋dzie tak jeszcze d艂ugo:) Na wszelki wypadek jem wi臋cej owoc贸w i zacz臋艂am 膰wiczy膰:) Zawsze da si臋 co艣 zrobi膰 ze swoim cia艂em, trzeba tylko chcie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LenaKa
Zach臋cam do skorzystania z oferty sieci gabinet贸w Laser De Lux, a dla zainteresowanych podaj臋 bezpo艣redni link do strony salonu: http://www.laserdelux.pl/ Oferuj膮 wiele zabieg贸w: karboksyterapi臋, mezoterapi臋, depilacj臋 laserow膮, a wszystko w naprawd臋 korzystnych cenach. Kto sprawdza艂 ceny w r贸偶nych gabinetach b臋dzie mia艂 por贸wnanie. Kto艣 ch臋tny na dodatkow膮 20% zni偶k臋? Z mojego polecenia ka偶da osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi. Ch臋tnych podj膮膰 wyzwanie zapraszam do kontaktu: sweetlemon23@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Melaniak, zgadzam si臋 z Tob膮 w 100%. Mia艂am du偶e problemy z cellulitem. Kremy nie kremy, nic nie dzia艂a艂o. Us艂ysza艂am, 偶e karboksyterapia 艣wietnie dzia艂a na t臋 przypad艂o艣膰. Z pocz膮tku by艂am troch臋 sceptycznie nastawiona, ale czego si臋 nie robi dla urody ;) Zg艂osi艂am si臋 na wizyt臋 do Karbokliniki w Szczecinie. Zaproponowano mi wykupienie pakietu 10 zabieg贸w. Obecnie jestem po 6 zabiegu i jestem b. zadowolona! Sk贸ra wyra藕nie si臋 wyg艂adzi艂a i jest bardziej elastyczna ni偶 poprzednio. Naprawd臋 polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karboksyterapia pewnie do przyjemnych zabieg贸w nie nale偶y, odtsrasza mnie ostrzykiwanie. Wola艂am si臋 zapisa膰 na seri臋 dermomasa偶y podci艣nieniowych. Wykupi艂am 5 zabieg贸w i dosta艂am dodatkowo 2 gratis, wi臋c mam 7 zabieg贸w za 500 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma chyba nic lepszego ni偶 icoone. robi si臋 seri臋 zabieg贸w, np. 5, masuj膮 ci臋 specjalnymi g艂owicami, wszystko jest bardzo przyjemne i bezbolesne i do tego le偶ysz w takim fajnym skafandrze. robi艂膮m sobie tak膮 serie w艂a艣nie w Pi臋kno艣ci dnia , jestem ju偶 d艂ugo po zabiegach i cellulitu nie ma :)

Udost臋pnij ten post

W karboksyterapii nie ma nic strasznego. Ostrzykiwana by艂am pistoletem, kt贸ry jak mnie poinformowano dawkuje okre艣lon膮 ilo艣膰 gazu na odpowiedni膮 g艂臋boko艣膰. Odczucia b贸lowe s膮 naprawd臋 minimalne.

Udost臋pnij ten post

Je艣li nic nie pomaga w walce z cellulitem, warto skorzysta膰 z zabieg贸w, kt贸re zlikwiduj膮 ten nieestetyczny problem. Skuteczna jest karboksyterapia, endermologia czy zabiegi przy u偶yciu Cellactora czy Maximus TriLipo. Obecne technologie powalaj膮 na redukcj臋 cellulitu i uzyskanie j臋drnej sk贸ry. Nie warto p艂aka膰, trzeba zacz膮膰 dzia艂a膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nineczka89
Ja tez mia艂am straszny celulit, bo mia艂am 20 kg nadwagi. Zosta艂o mi jeszcze 6 kg, ale ju偶 od jakiego艣 czasu stosuj臋 balsam z kofein膮 i l-karnityn膮, masa偶e na sucho szorstka szczotk膮 i oczywi艣cie du偶o du偶o i jeszcze wi臋cej ruchu. Ja stosuj臋 ten balsam i mam ju偶 tylko lekko widoczny cellulit,: http://www.taovital.pl/cellurase-balsam-anty-celulitysowy-z-kofein-lypocare-l-karnityn-i-bodyfit-x28100mlx29-249-p.asp Sk贸ra jest napi臋ta, nawil偶ona, to naprawd臋 dzia艂a! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TrustMe 24
Nie mam nadwagi, nie jem 艣mieciowego jedzenia, chodz臋 na zumb臋, ale i tak mam cellulit. Sporo wyda艂am na balsamy wyszczuplaj膮ce, domowe masa偶ery- bez efektu. Wybra艂am si臋 na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, po zabiegu cellulit sta艂 si臋 mniej widoczny.Tutaj wida膰, jak wygl膮da zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Polecam. Polecam wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra 25
Nie mam nadwagi, Zdrowo si臋 od偶ywiam, biegam i je偶d偶臋 na rowerze, ale i tak mam cellulit. Stosowa艂am r贸偶ne kremy antycellulitowe, rolki masuj膮ce- bez efektu. Wybra艂am si臋 na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, wreszcie nie wstydz臋 si臋 swoich n贸g. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio Polecam. Sprawdzi艂am na w艂asnej sk贸rze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juta 25
To mo偶e si臋 wam przyda膰 przez przypadek znalaz艂am ekstra wyszukiwark臋 gabinet贸w z zabiegami depilacji laserowej. Jest mo偶liwo艣膰 wyszukiwania po miast. Dzia艂a bardzo prosto. Wystarczy wpisa膰 nazw臋 miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzi臋ki temu wyszuka膰 gabinet z oferuj膮cy zabiegi depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Udost臋pnij ten post