Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcik89

plamienie przed okresem

Polecane posty

Gość marcik89

Hej ! Naczytalam sie huz sporo ale sama nie wiem. Sytuacja wyglada tak okres mam regularny +/- 1dzien. (Jak cos to sie spoznia) , jestem 8 dni po owulacji I 5 dni przed okresem. W toalecie zobaczylam mala.plame przyszlam do domu ale nie bylo nic wiecej. Zalozylam jednak podpaske I znow lekkie zabrudzenie. Nigdy wczesniej nie mialam rzadnych plamien przed okresem. Okres zawsze regularby lub po terminie nigdy przed. Ostatni stosunek dzien po owulacji (moje obliczenia) ale przed owulacja I w owulacje tez bhl stosunek. Bez zabezpieczenia. Te plamienia sa czerwone jak krew. Jest to bardzo bardzo skape krwawienie. Mam nabrzmiale piersi. Prosze o jakies pomysly

Gość kulka1990
jestem obecnie w podobnej sytuacji co Ty. miałam takie plamienie, ktore jak byk przeraziłam sie mogło być implantacyjnym. ale, uwaga, potem dostalam okres, całkiem normalny (tak mi sie zdaje). zrobiłam test w 3 tygodnie po stosunku, juz po tym okresie. negatywny. generalnie staram sie nie panikowac, własnie dzis powinnam dostać kolejną miesiączkę, więc cierpliwie czekam (mam nieregularne, nawet do 7 dni spoznienia obecnie). moja mama jest pielęgniarka i zawsze jak sie cos takiego dzieje to mnie uspokaja, miałam juz ze dwa razy w zyciu takie "plamienia", wtedy sie tak nie przejmowałam tym, bo nie było opcji zebym była w ciąży :) a mama mi zawsze powtarzała, ze organizm kobiety jest na tyle skomplikowany, ze czasem sie po prostu coś może rąbnąć w cyklu i tak sie zdarza :) więc spokojnie czekam i mam nadzieje, ze nic z tego nie wyjdzie.