Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masscarp

czy filet z piersi indyka nadaje się na szaszłyki

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście, że tak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masscarp
dzieki a czy moge go pokroic w kostkę tak jakbym to robiła z filetem z kurczaka czy musze w podłuzne paski ze wzgledu na cienkośc tego miesa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość balatica
tak samo jak kurczakaa, posyp przyprawą, posmaruj oliwą itp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masscarp
dzieki a jak jeszcze mam pytanie te szaszlyki ukladam na brytwance i piekę w piekarniku. jaką funkcję mam ustawic czy normalnie pieczenie z dwoch stron czy inny znaczek?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×