Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolfie

depilacja laserowa

Polecane posty

Gość wolfie

Witam. Mam 45 lat, jestem osoba po zmianie plci typu M K. Od 6 lat korzystalam z depilacji laserowel w Warszawie na ul.Platowcowej.19. w klinice Epi Centrum. Bylam bardzo zadowolona, do momentu w ktorym na zakonczenie leczenie poparzono mnie. Osoba wykonujaca zabieg dotknela mnie koncowko lasera 81 razy pozostawiajac na mioch mogach slady poparzen. Opinia pracownikow byla nastepujaca 4 do 5 dni i sie wchlonie. Opinnia Dr. Malgorzaty Niemojewskiej brzmiala ,, daje glowe ze za miesiac nie bedzie sladu prosze smarowac ,, i przepisala mi masc. Minely dwa miesiace slady sa jak byly. Zachowanie P. Niemojewskiej stalo sie nagle hamskie i niemile jak nigdy. Odmowila przprosin czego nie rozumiem. Skierowala mnie do PZU z info ze mam sobie zalatwic odszkodowanie. Poinformowala ze jak sie bede upominac o wyleczenie lub odszkodowanie to sie to dla mnie zle skonczy. Ostrzegam wszystkie kobiety. Teraz lecze sie na wlasny koszt i jestem oszpecona. Arogancja i hamstwo to jasne ale i calkowity brak wiedzy medycznej jak pomoc poszkodowanej pacjentce. To w duzym skrocie.

Gość Andzelikaa1
Ja właśnie zastanawiałam się nad depilacją laserem w gabinecie, ale teraz to chyba na pewno kupię sobie do depilacji taki depilator http://dermalab.pl/50,rio-scanning-laser-hair-remover-x20.html . Moja znajoma go ma i jest zadowolona. Nie ma problemu z obsługą urządzenia, a efekty są na długo.

Gość malwa003
o kurcze.... masakra z tym poparzeniem - szczerze współczuje.. Właśnie najgorsze jest to, że jak wszystko jest ok, to gabinet jest zadowolony, a jak coś się dzieje, to umywa ręce. Ciekawa jestem, jak się dalej Twoja sprawa potoczy ale mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Ja też korzystam z depilacji laserowej - chodzę do epilira w Warszawie i powiem, że jestem zadowolona bardzo - zabiegi są w klinice medycyny estetycznej i zawsze lekarz jest pod reka :) jakos przekonuje mnie to do chodzenia do nich i poki co odpukac wszystko jest ok :) kupilam sobie pakiet za 800zl i moge chodzic ile razy bedzie to potrzebne

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)

Gość LenaKa
Witam wszystkich zainteresowanych tematem :) Jestem w trakcie zabiegów więc z pełną odpowiedzialnością mogę wyrazić swoją opinię. Długo wahałam się z podjęciem tego wyzwania, bo zawsze było coś, ale w końcu zdecydowałam się na pozbycie się zbędnego owłosienia i to była jedna z lepszych decyzji. Zanim wybrałam stosowny gabinet przeczytałam tysiące postów :) dotyczących laserowej depilacji. Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam sieć Laser DeLux. I co tu dużo mówić: myślę, że opinie nie są bezpodstawne. W gabinecie przywitały mnie przemiłe panie kosmetolog, przeprowadziły ze mną wywiad medyczny, a potem przeszłyśmy do konkretów. Zabiegi wykonywane są laserem diodowym LightSheer przez wykwalifikowany personel, terminy dostosowuje się do moich możliwości czasowych (rano, południe, wieczór), a do tego wszystkiego można miło pogawędzić z obsługą :) Przy wyborze salonu nie bez znaczenia były ceny takich usług. W tej chwili jest promocja i depilację możemy wykonać od 99 zł do 199 zł za daną partię ciała. Może i nie jest to mała kwota, ale gwarantuję, że dla tych efektów warto wydać każdą złotówkę (oczywiście jeżeli wcześniej wydawałyście kasę na depilację woskiem, depilatory i inne ustrojstwa do golenia). Zachęcam do skorzystania z oferty, a dla zainteresowanych podaję bezpośredni link do strony salonu: http://www.laserdelux.pl/ Ktoś chętny na dodatkową 20% zniżkę? Z mojego polecenia każda osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi. Chętnych podjąć wyzwanie zapraszam do kontaktu: sweetlemon23@o2.pl

Gość gość
Witam, gdyby któraś z forumowiczek chciała skorzystać z usług salonu De lux w Bielsku Białej ze zniżką to proszę o kontakt. zojolana@interia.pl

Gość gość
Bardzo fajn ą ofertę ma Klinika Medycyny Estetycznej Beauty Skin Dużym plusem dla mnie jest doskonała lokalizacja klinika mieści się przy ul. Pokornej, około 3 minuty od stacji metra „Dworzec Gdański”. Wykonywałam tutaj depilację nóg laserem Vectus (za uda zapłaciłam tylko 280 zł). Efekt zabiegu bardzo szybko widoczny, obsługa profesjonalna i życzliwa.