Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona9000000

sex w tygodniu

Polecane posty

Gość ona9000000

Jestem ciekawa ile razy pary kochają sie w tygodniu jeżeli są już ze sobą długo i te pary które są ze sobą krótko. Mam sama problem z tym i nie wiem czy nie oczekuję od faceta zbyt wiele np. 3-4 razy w tygodniu i jestesmy ze sobą krótko. Czy to normalne?

Gość ona9000000
nie.... chodzi o to mniej więcej ile razy. Nie chodzi o to zeby zapisywać i liczyć.

Gość gość
Prawie dwa lata w związku. Kochany sie jakieś 5-6 razy w tygodniu po za dniami gdy mam @. Wtedy jest jakieś 5 dni przerwy.

ona90---> po 10-15 latach na 100% czestotliwosc zmaleje :classic_cool:

Gość superhiperextragość
Widać że ona9000000 to facet i to pewnie prawiczek który nie zdaje sobie sprawy że kobieta ma cykl miesięczny. Kobieta która w ogóle by się takimi statystykami interesowała (a większość się nie interesuje), podsumowywała by od okresu do okresu, a nie od poniedziałku do niedzieli.

Gość gość
na początku jak króliki: po 3 razy...dziennie po 2-3 latach 3 razy... w miesiącu i będzie co raz to gorzej Dopasowanie pod tym względem jest wbrew pozorom niezwykle istotne. Dlatego ja tak często bywam sam. Pozdrowienia z Wrocławia

Gość gość z kawą i łaciatym
cóż, my jesteśmy 8 lat po ślubie, jakieś 12 czy 13 razem, kiedyś było nawet i po dwa razy dziennie, teraz to zależy, czasem 4 - 5 razy w tygodniu, czasem raz na dwa tygodnie :)

Gość ona9000000
nie jestes facetem no ale cóż moze być ze jestem :D to co kobieta nie moze już mieć ochote na sex???? wiadomo ze jak kobieta ma te dni to ich nie wlicza...

Gość gość
6 lat razem, ok 9x w tygodniu