Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Observatore f8

Co mają wspólnego Juken i Polecony przedwczorajszy

Polecane posty

Gość Observatore f8

Wiadomo że obaj prowadzą zaciętą krucjatę przeciwko duchowi cafe. Polecony kilka tygodni temu wygrażał się, że rozp******i to forum w drobny mak, a Juken w kilka dni z niewielką pomocą Ali i Zielonki ten plan zrealizował.

Gość gość
Forum zostało rozp********e? Gdzie? Poka

Gość Observatore f8
i obaj z upodobaniem posługujecie się szantażem "mam wasze fotki" :classic_cool:

Gość gość
a co tu było do rozpierrdalania?! z resztą juken to sobie ewentualnie własne majty z draską z doopy wydłubać może, a nie za rozwalanie forum się brać

Gość gość
pewnie juken ci tak kazał mówić, bo jak powiesz inaczej to wstawi na kafe twoje fotki. szantażysta jeden.

Gość krasnoludek trzeci
Czy to jest temat o dewiacjach seksualnych?

Nic nie maja wspolnego:-P V i co z tego,ze szantazysta bedziesz przezywac to juz zawsze? Nie tylko szantazysta bo spelniam swoje grozby jak na przykladzie star***a wiec prosze nie wspominaj juz o mnie nigdy wiecej bo ja sie nie czepiam a jak nie przestaniesz to bede Twoja fote wystawial codziennie.

gość pewnie juken ci tak kazał mówić, bo jak powiesz inaczej to wstawi na kafe twoje fotki. szantażysta jeden. xxx cóz za dedukcja 😭 jestes mianowanyy do stopnia Pierwszego Wróża Kaffe:classic_cool:

Gość gość
Przestańcie ludziska. To, że Juken o******ął Poleconemu nie oznacza, że to pedał. Po prostu okres młodzieńczego buntu.

Buntownik:D za cienki w uszach jestes:) i nie strasz bo się...:classic_cool:

nie musze byc gruby,zeby szantazowac czy fotki wystawiac po prostu prosze juz poraz sto osmy daj sobie ze mna spokoj i nie powtarzaj ciagle tego samego,bo po co to robic skoro sie nie czepiam? Ustalilismy,ze trzymamy sie od siebie z daleka i sie tego trzymam za to Ty przy kazdej okazji musisz powiedziec jaki to ze mnie szantazysta. Daj spokoj i nie prowokuj:-)

Gość gość
Myślę, że v34 na Ciebie leci. Dlatego tak za Tobą biega.

Gość gość
v34 leci na każdego ;-)

Gość gość
Kobiety tak mają. Niby tobą gardzą, ale paluszki pracują :)

jasne ze gardze tobą:) ale pomimo tego że mogłabym to nie zniżam sie do twojego poziomu:classic_cool:

ość Kobiety tak mają. Niby tobą gardzą, ale paluszki pracują usmiech.gif xxx przy czym?? przy poleconym?:D:D:D koorwa on .... nie da się opisać:D

Gość gość
poza tym cycki und psiochę V widziało 3/4 forum, więc co to za szantaż?

Gość gość
3/4 forum roochało się z Vii na mailu

Gość gość
to ona foty ciipy wysyła ?:O

Gość gość
jak lubisz takie czterdziestoletnie z wystającymi farfoclami to podbijaj do niej :P

Buntownik zmien wreszcie wdzianko :classic_cool: i idz uwodzić te swoje desperatki ;) w tym jesteś najlepszy z najlepszych :D:D:D

widzisz i o tym pisze,zawsze musisz walnac te swoje 3 grosze bo bys nie wytrzymala nie? Ostatni raz prosze abys zapomniala o mnie,traktuj mnie jak powietrze,jestem dla Ciebie zwykla k***a na ktora nie warto splunac,nie zawracaj sobie mna glowy, jak ja nie zawracam sobie Toba i bedzie si:-)

najpierw nasrałes a teraz próbujesz udawac że nie capi?:classic_cool: dobry jestes:D Dam Ci dziś spokój ale uważaj....opinie jakie o mnie roznosisz nie mają dla mnie znaczenia:classic_cool: pogrywasz z kimś o wiele od ciebie stabilniejszym i silniejszym psychicznie:)