Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vilgefortz51

Żałuję że nie jestem już młody

Polecane posty

Gość gość
A to nie jest przypadkiem ten, który wypisywał że ma syna nieudacznika? :D

Gość gość
a co ty mozęsz zaoferowąć kobiecie powiedzmy 40 letniej ? Bo nie czarujmy sie , młodszej nie znajdziesz a jeśli będize młodsza to z pewnością edzie coś zn ią nie tak - bo jaka kobieta wiąże sie z 50 latkiem mogąc zwiażać ise z rówieśnikiem albo mężczyzna parę lat starszym ?

Gość Vilgefortz51
Gość - nie, ja chcę teraz prowadzić spokojne życie. Nie chcę kobiety na przygody, wyrosłem już z tego.

Gość gość
nie piszę o kobiecie " dla przygody " ale o kobiecie na resztę życia . więć ?

Gość gość
Troszke za pozno moj drogi. Jak mowie, po studiach powinno sie juz dorosnac. Czego ty w ogole teraz chcesz od zycia? Chcesz miec zone, dzieci czy jak?

Figielfogel, Ty się wcale nie ustatkowałeś, Ty się dopiero ocknąłeś:D Długo Ci to zajęło, wnioskuję, że miałeś wesołe życie, ale chyba zaczęło strzykać w kręgosłupie;) W Twoim wieku wierzy się jeszcze w miłość? Nudzi Ci się po prostu, po z racji wieku coraz więcej czasu spędzasz na bocznicy:) Czytaj książki i rozwiązuj krzyżówki. Dziadku;)

Gość gość
Inteligentnej, wykształconej, ciepłej, uczciwej kobiety, która tak jak ja będzie lubiła aktywnie spędzać czas. Musi mieć pozytywne nastawienie do życia. Wiek tak od 25 - 51. Bardziej liczy się jej dojrzałość psychiczna. Koniecznie samodzielnej finansowo. Z wyglądu mile widziane blondynki, choć niekoniecznie, ważne, żeby była zadbana. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ powiem tak,powyzsze odzwierciedla mnie no ale po kiego grzyba mi facet ktry ma wymagania jak sam Prinz pomyslales czego moze oczekiwac taka Kobieta ktora nam tu opsiales?? bo chyba nie takiego jak ty ....bo niby do czego?

Gość Vilgefortz51
Bezpieczeństwo, miłość, wierność, oddanie, troskę, zrozumienie. Wszystko, co uczyni ją szczęśliwą.

Gość gość
czyli tai raczej związek tradycyjny ale bez ślubu , bez wsppólnego życia ?

Gość gość
kobieta z tymi cechami ktore tu wymieniles lubi jak sie o nia dba :D dba!! nie sexi nie glaszcze nie wyjdzie na spacer bo to nie pies tylko dba w calosci znaczenia tego slowa musisz jednym slowem byc lepszy od tego czego ona sama sobie zapewnila pojmij !!! to moze w koncu znajdziesz!

Gość Vilgefortz51
Tak. Bez dzieci, bez śluby, możemy wspólnie mieszkać, spędzać czas.

Gość gość
czyli coś w rodzaju spólki z.o.o ?:) to raczej mała szansa na znalezienie kogoś kto mógłby kochać ciebie i kogo ty mógłbyś kochać .

Gość gość
autor po prostu chce u dawać , że żyje życiem czlowieka dorosłego , dojrzałego . Chce żyć w zwiążku ale nie ponosić za niego żadnej odpowiedzialności . No , moze jaka baba niedorobiona albo zdesperowana sie znajdzie ale czy życie zn ia edize spokojne a starość ..... fiu , fiu ...:D

Gość gość
Vilgefortz51 Fakt, prowadziłem dość rozrywkowy tryb życia, ale takie jest życie, trzeba się zabawić. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ to teraz idz do tych z ktorymi sie rozrywkowales a nie szukasz porzadnej do zycia jak ty sam jestes juz totalnie zuzyty takich to mi nie zal Maja na co zapracowali Cale zycie hulaj dusza piekla nie ma ! a teraz nagle sie ustatkowalem heheheheheeeem teraz to tylko koooorwy moga ci poniesc twoj plecak a i to nie za darmo :D

Gość gość super ktoś
Kawaler po 50-tce? :-) To musi być coś z nim nie tak, bo jak to mówiła moja Ciocia, że jak facet do 30-tki się nie dorobi, a do 40-tki nie ożeni, to z takiego nic już nie będzie :-D Autorze - wątpię żeby zaintersowała się Tobą dziewczyna 20+. Dla takiej mógłbyś być ojcem ;-)

Gość gość
tak to juz jest , że koło 30- 40 każdy ma jakąś przeszłość uczuciową , rodziną , małżeńska czy nawet swiązkową za sobą . Mało tego uwążam ,ze brak takiej przeszłsći świadczy ,ze z kobietą / meżczyzną jest coś nie tak - skoro nie umiał do tego czasu zbudować więzi z drugą osobą . Czyli kawaler w tym wieku ,bez rodziny , bezeks żony czy nawet ekskonkubiny to ......dziwak w najłagodniejszym określeniu .

Gość CZŁOWIEKU
wiek potencjalnej partnerki od 25 ???? booooosze która takiego starego dziada zechce??????? i jeszcze niezależna finansowo???????? buahahahahahahahahahahahahahahah..... ja pieprz e ! może taka desperatka, której twoja ewentualna kasa (jeśli ją w ogóle masz) byłaby potrzebna pewnie by się skusiła, ale tak młoda, niezalezna finansowo kobieta miałaby związać się ze starym, sfrustrowanym kapciem? czy ty nie przesadzasz?:)

Gość gość super ktoś
Jeśli taki człowiek pisze, że miał wiele kobiet i z żadną się nie związał, to ja z takim nigdy bym się nie związała... Przez 20 czy 30 lat nigdy się nie zakochał? Nie chciał założyć roddziny? Nie poprosił o rękę? Czy te kobiety służyły tylko do seksu? To dziwne...

Gość gość
Facet ciagle nie dorosl, przykre. Ma 51 lat. Rozwodki bee, stare panny bee. No jasne. Najlepiej mloda bizneswoman po studiach. Dorosnij wreszcie i po prostu zwiaz sie z jakas kobieta, zebys mogl do kogos buzie otworzyc.

bo tu pewnie nie o związek chodzi , nie o miłość ale o zbliżającą się starość i jej siostrę - samotność .

Gość gość super ktoś
Może jakaś wdowa z dziećmi byłaby odpowiednią partnerką, od razu byłaby rodzina :-) Sądzę jednak, że każda kobieta, ktora zechce zaangażować się w taki związek wiele razy zastanowi się czy z tym panem jest wszystko ok.? Dlaczego tak długo był sam i nigdy się nie ożenił, czy to nie przypadkiem jakiś mega mega mega duży synek mamusi?

Gość gość
ja bym nie chciala sie zwiazac z ex r****czem :O

Gość Vilgefortz51
Byłem zajęty karierą, trudno więc bym stawiał na inne cele. I przestańcie się czepiać granic wiekowych, jakie postawiłem. To tak orientacyjnie, wiadomo, że u starszej pani miałbym większe szanse niż u takiej zaraz po studiach.

karierą powiadasz ... taka na miarę odkrywcy leku na raka czy po prostu pracą ?

Gość Vilgefortz51
pracą. Jestem bardzo aktywny zawodowo, działam w różnych stowarzyszeniach, biorę udział w życiu społecznym.

Gość Vilgefortz51
Jesteście niesprawiedliwi tak negatywnie mnie oceniając. Mam swoje na sumieniu, ale no bez przesady. Jestem facetem, lubię piękne kobiety i gorący seks. Ale teraz już się uspokoiłem i chcę spróbować innego życia.

Gość gość
Ale jestes...beznadziejny. Sam sobie przeczysz. Nie zwiazales sie z nikim, bo nie potrafisz, wolales zmieniac kobiety niz dochowac wiernosc jednej, to takie nudne przeciez. Na starosc sie zachcialo milosci, uczucia, wiernosci i odpowiedzialnosci. A z ta praca. .... Hahaha. Ty nie jestes kobieta, ze dzieci rodzisz i jestes niedyspozycyjny przez killa lat.

Gość gość
Powiem ci tak. Takich facetow jak ty jest wielu. Tylko oni troche szybciej sie olamietuja. Mniej wiecej w wieku 30-35 lat koncza z bzykaniem wszystkich chetbych kobiet i zakladaja rodziny. Ty juz nir masz szans

Gość Vilgefortz51
Akurat moja kariera wymagała poświęceń i nie sprzyjała stałym związkom.

Gość gość
Prosze cie, nie piernicz. Duzo facetow wyjezdza za granice na pol roku zeby utrzymac rodzine. Po prostu trzeba we wlasciwym czasie podjac wlasciwa decyzje.