Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vilgefortz51

Żałuję że nie jestem już młody

Polecane posty

Gość Vilgefortz51
Tak było. Moja praca jest umysłowa i nie ma w niej zbyt dużo czasu na prywatne życie.

Gość gość
Watpie. Jeszcze przed chwila mowiles cos innego. Jak ci ludzie wygarneli, ze cos z toba nie tak to zaczales zganiac na prace. Co to za praca? Jak mowie ludzie wyjezdzaja na pol roku za granice, pracujana trzy zmiany itp

Gość Vilgefortz51
Nie powiem co to za praca. Mogę powiedzieć, że umysłowa i bardzo angażująca.

Gość gość
Piszesz że nie stare panny i nie rozwódki to kobieta ok. 40 kim ma być wdową? Bo chyba tylko to pozostało do wyboru. Kobieta w wieku ok. 40 bo to najmłodsza możliwa dla ciebie kobieta ( chyba że masz 7 cyfrowy stan konta) do zdobycia raczej będzie miała już dziecko bądż dzieci i to będzie jak najbardziej normalne. Ty po prostu jesteś jeszcze nieświadomy chyba faktycznie swojego wieku i nie dopuszczasz myśli że kobiety 25 do 35 to już nie dla ciebie. Jak to do ciebie dotrze to może kogoś znajdziesz ale wiedz że kobiety w średnim wieku też mają swoje wymagania. Ja jestem szczupłą blondynką niezależną finansowo z apartamentem dwupoziomowym w centrum miasta i nowym domem w górach. Mam syna 16 letniego i jestem wdową 39 letnią. Ale adoratorów mi nie brakuje. Sęk w tym że ja też szukam mężczyzny na podobnym poziomie finansowym bo za wyjazdy wakacyjne płacę tylko za siebie i syna.

Gość gość
Ja ci powiem jaka jest prawda. Chcialbys byc ciagle mlody, dalej przebieracw kobietach, miec co noc inna. Niestety jako 50-latek nawet z kasa przestales byc atrakcyjny dla kobiet, wiec ci sie zachcialo milosci, ostoi, zrozumienia. To jest zalosne. Nie chce mi sie juz tego czytac pa

Gość gość super ktoś
Nie wierzę w twoją pracę, nawet marynarz ma rodzinę, ty widocznie nie nadajesz się do trwałych związków, ale szukaj chętnej, powodzenia, tylko nie myśl, że młódka się tobą zainteresuje chyba, że jesteś ... baaaaardzo majętny :-)

trudno więc :) w stosownym czasie dokonałeś wyboru wybierając pracę i stowarzyszenia :) także każdy nasz wybór ma swoje konsekwencje ....

Gość gość
bierz te kooorwy co sie z nimi rozrywkowales :D a porzadne zostaw dla porzadnych facetow a nie takich walachanych jak ty nie czas na ukladanie sobie zycia trza bylo myslec wczesniej i glowa nie chooojem

Gość Sonia89876
Ciekawy z Ciebie facet, autorze. 25 lat, powiadasz? Mam tyle i gustuję w panach w Twoim wieku :)

Gość Vilgefortz51
Witaj słodka :) Jacek jestem, miło mi poznać. Skąd piszesz?

Gość Sonia89876
z dużego pokoju :) a ty ?

Gość Sonia89876
Żywiec :) A Ty?

Gość Sonia89876
Do podszywa : wypierdzielaj!

Gość Sonia89876
sama wypierdzielaj . To jak ? Skąd jesteś misiu ?:)

Gość gość
Hej bez przesady z tymi starymi pannami sfrustrowanymi;) Mam 26 lat, i baaardzo podoba mi się pewien 49 latek , wiec głowa do góry ;)

Gość Vilgefortz51
Z Czechowic - Dziedzic. Taka mała mieścina koło Bielska.

Gość Sonia89876
to hey :) mam ciotkę w Ligocie :) To chyba niedaleko , prawda ?:)

Gość gość
co z wami dziewuchy, lubicie podstarzałych tatusiow, czy szukacie sponsora bo z robotą teraz ciężko :-D

Gość Sonia89876
zwątpiłes misiaczku? chetnie bym sprawdziła twoje mozliwości chędożenia:)

Gość gość
powinienes chyba obnizyc poprzeczke, pewnie cale zycie marzyles o pieknej kobiecie i wielkiej milosci a sam moze jestes bardzo przecietny, Nawet teraz , w tym wieku stawiasz jakies warunki.