Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga.n123

czy wasi mezowie wola chlopca czy dziewczynke

Polecane posty

Mój mąż czasami już sam zachowuję się jak dzieciaczek;D prawie codziennie przed snem to samo pytanie ,,kiedy będziesz miała ten brzuch;D" nie może sie doczekać i już planuję to co będzie robił ze swoim synem(chodź jeszcze nie wiadomo czy córki nie będzie" za kilka lat, potem znowu zobaczy jakąś słodką dziewczynkę i już mówi,że jednak chciałby córkę bo będzie na pewno piękna i słodka. zaraz znowu będzie chciał syna;DWariat normalnie hehe

Gość wyszlam za monz zaraz wracam
jest im wszystko jedno bo i tak nie zamierzaja sie zajmowac wlasnymi dziecmi

dlaczego?? mój jest bardzo za dzieckiem i to właśnie on już teraz planuje jak to będzie... może zależy jaki ten mąż jest;/

Gość gość
moj chce i corke i syna bylebylo zdrowe dzieciatko,a troszczy sie o mnie bardzo i wiem ze dzieckiem tez bedzie zajmowal sie,jest czuly i wspanialy

Gość gość
no właśnie autorko..twój mąz nie wie jeszcze (i ty tez ) jak to jest miec dziecko...i zapewniam cię, ze tak jak teraz spieszno mu do dziecka, tak potem będzie się migał od codziennych obowiązków...wszystko zostanie na twojej głowie...bardzo rzadkim przypadkiem jest ojciec, który z chęcią zajmuje sie dzieckiem (przewija, kąpie i tp) ...życzę ci, by twój mąż był właśnie takim rzadkim przypadkiem :)

kurczę mam nadzieję, on bardzo lubi dzieci, gdzie pojedziemy w odwiedziny to zawsze te dzieci wymęczy zabawą, faceci serio się potem tak migają??;D czy pobawią pół godz. i koniec?? mój nie miał ojca także może będzie dobry:)

Gość gość
Oboje marzylismy o córce a w rezultacie jesteśmy dumnymi rodzicami ślicznego chłopca :-D

Gość gość
Mój mąż zachowywał się w obu ciążach nieco normalniej przyznam.... Jest bardzo fajnym tatą. Mamy synka i córeczkę. Z synkiem ma super kontakt, razem wszędzie - w garażu, na rybach, na działce, na zakupach, w myjni itp. Mały to uwielbia (ma 5,5 roku). Mamy też córcię 2-latkę. Nie wiem czy to wynika z różnicy wieku, czy z podejścia męża, ale dla synka jest ostrzejszy, na co zwracam mu uwagę. Ogólnie super tata, ale starszego bardziej musztruje (nie mam tu na myśli żadnych kar cielesnych, czy czegoś takiego).

chciała bym mieć córeczkę:) ale najważniejsze aby było zdrowe:) a kiedy tak najwcześniej można płeć ustalić?? pewnie coś koło 4 msc ??

Gość gość
mój chciał syna, ale ostatnio powiedział że już nie chce żeby nagle okazał się syn po urodzeniu. on sie juz nastawil no córeczkę.poza tym dziewczynki są słodsze :-)ale gdy mowimy o drugim dziecku to znów przewija się temat syna....

Gość gość
mój dziewczynkę

Gość gość
Mój chciałby dziewczynkę podobna do mamusi.

Gość gość
mój chciał chłopca i ma chlopcq

Gość gość
Mój też marzy o dziewczynce ;)

moj chciał chlopca, ale będzie miał dziewczynkę i też jest zadowolony :)

Gość gość
przy pierwszym dziecku mezowi plec byla obojetna, ale jak zaszlam w druga ciaze to bardzo liczyl na syna. No i bedzie tak jak sobie zazyczyl :)