Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheries

Czy ciaza bez wytrysku podczas okresu jest mozliwa

Polecane posty

Gość cheries

Zawsze z moim chłopakiem ograniczamy się tylko do seksu oralnego,jednak wtedy nas trochę poniosło.Miałam 4 dzień okresu(22 lipiec) chcieliśmy spróbować czegoś nowego.Dosłownie na kilka sekund(nawet nie wiem czy minęło 15s) chłopak włożył mi swojego na chwilę i zaraz wyjął.Nie doszedł we mnie,wytrysku nie było, jedyne co mogło się pojawić to płyn który pojawia się zawsze gdy mężczyzna jest podniecony.Przed wlozeniem dokładnie go wytarł.Dodam że kilka minut przed tym włożył mi swojego do drugiej dziurki.Miałam wtedy okres i to był 4 dzień okresu,zazwyczaj mam go 7-8 dni,więc cykle mam długie(32-37 dni).Okres skończyl mi się normalnie,jak zawsze.W niedzielę chłopak również włożył mi swojego dosłownie na 2s i to niecalego do drugiej dziurki(pierwsza była zaslonieta).Wiem że to zachowanie było nieodpowiedzialne i głupie,ale teraz obawiam się że jestem w ciąży.Okres powinnam dostać od 19 sierpnia do 25 sierpnia(tak mniej więcej,mam nieregularne).Dziś jest 21,wczoraj bolał mnie trochę brzuch jak na okres,ale okresu nadal nie ma.Co prawda często mi się spóźnia ale tym razem boję się że jestem w ciąży.My jesteśmy jeszcze za młodzi na dziecko i tego nie chcemy,oboje strasznie się martwimy.Czy jest to możliwe że jestem w ciąży?Niech ktoś mi pomoże,tylko bez niemilych komentarzy proszę,i tak już strasznie się boję.Liczę na to że ktoś mi pomoże.

Gość gość
czyli z odbytu do pochwy?

Gość gość
jesteś młoda jak piszesz ,a na bzykanie cię wzięło.Jestes juz 100% kobietą i powinnas stosować antykoncepcje i isc na całość.

Gość gość
Nie jesteś.

Gość gość
Mężatki kochają się regularnie,a panny bzykają często i namiętnie i zabezpieczenie musi być lepsze.