Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kiedy elektryczna niania

Polecane posty

Gość gość

jw. dostalam w prezecie ale zastanawiam sie czy jeszcze mi sie przyda. Syn ma 7 miesiecy

Gość gość
ktos mial?

Gość gość
Jak masz ogródek przy domu gdzie wychodzisz czy dwa piętra to pewnie że się przyda, tak długo jak dziecko ma drzemki w ciągu dnia.

Gość gość
synek ma 7 miesięcy, używam sprzętu, ale ja mam video nianię.. używam zawsze gdy śpi w dzień, w nocy jak się wierci i nie chce mi się wstać z łóżka włączam podgląd czy tylko się wierci, czy będzie sie przebudzał, czy wszystko ok.. no i wieczorem, jak zaśnie, a my jeszcze nie śpimy.. Gdy jestem sama w domu, a mam ochotę na kąpiel, to biorę video ze sobą.. widzę jak śpi mały. samą nianię nie wiem, do kiedy bym używała.. ale video nianię myślę jeszcze długo poużywam

Gość długooo
Ja używałam długo, bo mam piętrowy dom i ogródek i jak młodszy spał to mogłam wyjść na parter ze starszym na spokojnie :)

no fajna spr ale video drogie.. ja widzialam jedno tansze ale zasugerowalam sie ze zla jakosc.. ale i tak super spr nie musisz na paluszkach chodzic.. w ciagu dnia jak malego klade w kojcu na dole gdzie laze non stop to uzywam jak wychodze pranie wieszac do toalety:D czy sprzatac na gore.. i odwrotnie pod wieczor na dole siedzimy rodzinka .. jak jest chory to wole go miec przy sobie..ale i tak jak mam nianie to chodze sp co jakis czas czy wszystko ok..

Gość Mazia 980
Mam elektryczna nianie plus monitor oddechu uzywam od samego poczatku, synek niebawem skonczy rok

Gość gość
Wiem, że video nianie są drogie.. mąż polował 2 tygodnie na allegro na używkę, a w zasadzie jakąś tam powystawową, czy coś.. Ja w ogóle niani nie planowałam, mamy tylko 2 pokoje, małe mieszkanie.... więc po co? Ale mąż polował, wylicytował za 200coś złoty (aventa, nowe koło 600)... od tamtej pory zmieniłam zdanie!!! Video niania to super sprawa.. nawet w małym mieszkaniu (jak mały u\zywał smoczka i my wypadał, to zdążyłam wejsc, włożyc, zanim się rozbudził i zaczął płakać).. poza tym jak mówiłam... można iść wyrzucić smieci, wziąć kąpiel itp.. wszystko widać.. Więc powiem tak.. póki tego nie miałam, jakoś dawałam radę... ale odkąd mam video nianię.. wszystko jest łatwiejsze ;)