Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mina8769

Geje są strasznie egoistyczni i hedonistyczni

Polecane posty

Gość Mina8769

Nie przeszkadza mi ich orientacja, mam kilku kolegów z tych kręgów, ale drażni mnie nieco to, że ciągle stawiają siebie na pierwszym miejscu. Za dużo w nich egoizmu, są nastawieni na osiąganie przyjemności, życie chwilą. Inni ludzie liczą się dla nich znacznie mniej.

Gość gość
geje to mieszkają w apartamentach i jezdza ferrari i maja znajomości w świecie mody, ty piszesz o parówach czyli regularnych pedałach

Gość gość
w tym co napisałaś geje są podobni do kobiet - witaj po drugiej stronie lustra :)

Gość Mina8769
Akurat znam dwóch bogatszych i widzę, że kręci ich takie życie lekkoduchów. Próbowałam się z jednym zaprzyjaźnić, ale po jakimś czasie okazało się, że im nie zależy na trwałych znajomościach.

Gość gość
bo oni nie potrafią budować trwałych relacji, przeciętny gej ma kilkudziesięciu partnerów seksualnych

Gość Mina8769
Też to zauważyłam. Przez pewien czas jest super, sprawdzają się jako koledzy i potrafią przytulić itp., ale ostatecznie chęć przelotniej przygody wygrywa.

Gość gejjj
jest trochę gejów z dobrym charakterem zwykle nikt nie wie że są gejami żyją po cichu, nie imprezują itd. :)

Gość Mina8769
Widocznie na takich nie trafiłam. Ci akurat preferują dość rozrywkowy tryb życia i raczej nie przywiązują się do innych.

Gość gejjj
ja np mam 24 lata i nigdy nie całowałem się z facetem ani nic więcej czekam na tego jedynego :) mam też podobnego kolegę w podobnym wieku niektórzy z nas są konserwatywni w związkach :P

Gość gość
geje jak maja okazje to z nich korzystają bo tych okazji tak wiele nie ma

Gość gejjj
haha to prawda poznałem wielu gejów w szkole na studiach w pracy masz rację

Gość gejjj
ja np mam 24 lata i nigdy nie całowałem się z facetem ani nic więcej czekam na tego jedynego :)

Gość Mina8769
Może odrobinę przesadziłam, ale piszę na podstawie swoich obserwacji. Czuję się ciut zawiedziona, myślałam, że można na nich liczyć.

Gość gejjj
hehe ja też jestem zawiedziony :P

Gość gość
i też powód żeby im nie dawac dzieci do adopcji bo oni nie umieja stworzyć trwalej rodziny

Gość gejjj
hehe ja sobie nie wyobrażam żeby wiekszośc par gejów mogła dostać dziecko do adopcji bo by skrzywdzili, uważam, jednka że są tam jakieś wyjątki np. ja :)

Gość gość
może i są wyjątki

Gość Mina8769
Niestety muszę się zgodzić z koleżanką wyżej - geje nie są stali w uczuciach i prowadzą często dość rozwiązły tryb życia. Nie znam żadnych par gejowskich, które byłyby ze sobą dłużej. Trochę mnie to razi, bo myślałam, że naprawdę potrafią być wierni jednemu, ale jak widać - nie do końca. Co do tematów rozmów, owszem, dominują nowinki technologiczne, sporo się mówi o imprezach itp., ale nie tylko. Geje, których spotykałam, byli przeważnie oczytani i można było z nimi ciekawie porozmawiać.

Gość gejjj
ja osobiście szukam partnera na zawsze dobre i na złe i gdyby istniała możliwość zawarcia ślubu i byłbym pewny partnera zawarłbym ślub na 100%

Gość gość
no właśnie o tym mówię że oni maja po kilkudziesięciu partnerów więc to nie jest dobry klimat dla dziecka i nie chodzi o to że ktoś by je zaraz skrzywdził ale oni nie potrafią zbudować ogniska domowego

Gość gejjj
i brzydzę się otwartymi związkami czy trójkątami...

Gość Mina8769
Popieram Cię w 100%.

Gość Mina8769
Ja też się brzydzę. Zarówno u homo, bi, jak i hetero. Nie kumam, jak można umawiać się tylko na seks.

Gość gość
to wszytsko prawda, mam brata geja i dokładnie wpisuję się w obraz, egoisty, imprezowicza, niestałego w uczuciach itd. Jest lekarzem, bardzo inteligentnym i zdolnym, ale to kompletny egoista, mysli tylko o sobie, a facetów miał już chyba ze 100. I zgadzam się z tym, że geje wcale nie chcą ślubu i dzieci, to jakaś fikcja, stworzona na potrzeby mediów.

Gość gość
Coś w tym jest:D

Gość gość
gość to wszytsko prawda, mam brata geja i dokładnie wpisuję się w obraz, egoisty, imprezowicza, niestałego w uczuciach itd. xxxx w ten opis wpasowuje się idealnie większość współczesnych młodych kobiet :

Gość Mina8769
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić geja zajmującego się dzieckiem. Moi koledzy nie przepadają za maluchami. To sprzeczne z ich rozrywkową naturą.

Gość gość
No bez przesady!! Co kobiety nie chcą rodziny i dzieci? Ja chce, a jestem kobietą i planuję z mężem dziecko.

Gość Mina8769
Do gościa z kobietami - nie offtopuj, to temat o gejach, a nie o młodych kobietach.

Gość gość
Powiem tak szczerze, jak byłam mała to mój brat zajmował się mną wzrorowo, lepije niż matka, wszytsko przy mnie robił, jest dużo starszy ode mnie i naprawde matka mogła chodzić na całe dnie do roboty, zostawiac mnie tylko z nim i była pewna, że niczego nie będzie mi brakowało i tak było. Tu nie chodzi o ich stosunek do dzieci, bo oni się dziecmi zajmują dobrze, tu chodzi o ich stosunek do życia prywatnego, lekkoduchowości w kontaktach z innymi ludzmi, szukaniem nowych facetów itd.