Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damulka oj tak

Jestem Za ładna ehh

Polecane posty

Gość damulka oj tak

mój problem polega na tym a moze to nie problem ale wydaje mi sie ze jestem za ladna troszke...Kazdy facet sie na mnie gapi bywa to meczace...nie jestem wysoka mam 160 cm tyle ze lubie wysokie szpilki i tylko takie nosze ..mam dlugie platynowe blond wlosy i z tego co ciagle slysze ladna buzke i figure..czasem nawet kolezanki sie na mnie denerwuja bo ich faceci mowia im ze maja ladna kolezanke

Gość gość
zetnij włosy na chłopczyce i twoje problemy sie skonczą albo przytyj 5kg. Temat uwazam za zamknięty.

Gość gość
Wiem co czujesz. :D ale nie pisz tu takich rzeczy bo zaraz paszczury sie na Ciebie rzuca.

Gość Lebioda  też  człowiek
Uroda to za mało. Ważna jest osobowość, to, co możesz dać innym. Inaczej będziesz traktowana przedmiotowo.

Gość damulka oj tak
ale twarzy nie zmienie a mam bardzo ladna

Gość damulka oj tak
Gosc :podejrzewam ze tez jestes ladna co he nie jestem sama

Gość gość
spokojnie, zwracasz tylko uwagę na ten nikły odsetek, który akurat ci to mówi, bo tak naprawdę 95% facetów nie zwraca na ciebie uwagi, sama sprawdź i porozglądaj się, na 10 facetów zapamiętasz tylko tego 1 czy 2, bo akurat na ciebie patrzyli, nikt nie jest za ładny, bo nie każdy jest w każdego typie, mnie na przykład blondynki w ogóle nie pociągają, więc nie zwróciłbym na ciebie uwagi

Gość gość
to może zmień swój styl bycia sposób ubierania niech faceci zamiast twojego piękna zewnętrznego dostrzegą to wewnętrzne

Gość gość
Nieskromnie mówiąc jestem:p a ile masz lat?

Gość damulka oj tak
to za to juz cie lubie ze nie zwrocil bys uwagi na mnie:P

Gość damulka oj tak
mam 23 lata a ty i mam zamiar przemalowac wlosy na czarno bo na blondynki wiekszosc zwraca uwage

Gość Ty jestes dzis piekniejsza
Ja tez jestem ladna... niestety przez to mam bardzo malo kolezanek jak i w pracy tak i w zyciu prywatnym :( ... ja mam 1,72 i jestem szczupla. W mojej pracy musze ubierac sie elegnacko wiec zazwyczaj mam spodnice olowkowa i szpileczki albo jakas sukieneczke. mam dlugie krecone/ falowane wlosy i zielone oczy. Wielu mezczyzn zwraca na mnie uwage, odsowaja mi krzesla, otwieraja drzwi. Koledzy mojego narzeczonego wiecznie mnie milo komplementuja. Zjednej strony uciazliwe jest bycie ladna ;)

Gość Mina8769
Wielki mi problem. Naprawdę. Śmieszysz mnie, autorko.

Gość gość
ja w zasadzie tez tak mam. Serio- wszyscy mi mówią "Marika jaka ty jestes ładna taka siaka" Wszyscy na m mnie patrzą na ulicy.. Ale nikt nie podjedzie nie zagada. Myślę, ze się mnie boją dlatego ze nikt nie czuje sie na równi ze mną i każdy sie boi odrzudenia

Gość gość
hehe, ok :) wiem o co ci chodzi, bo też tak kiedyś myślałem, a tak naprawdę zapamiętywałem tylko te laski, które akurat się na mnie gapiły, bo w rzeczywistości znaczna większość jednak nie zwracała uwagi. moja żona też jest ciągle zazdrosna, bo jej koleżanki zjadają mnie wzrokiem. mam bardzo duże powodzeniu u kobiet, bo również - nieskromnie pisząc - spełniam większość kryteriów branych za atrakcyjne. a jednak wiem, że są takie kobiety i jest ich dużo, którym bym się nie spodobał.

Gość dobryZnajomy
...szkoda tylko ze uroda nie idzie w parze z inteligencja!!! ;/...

Gość damulka oj tak
wredna: mysle ze ogolem rzadko ludzie mowia Jestes inteligentna bo tak sie do ludzi nie mowi. ale nie jestem glupia lala wlasnie..i nawet w takim towarzystwie sie nie obracam .

Gość gość
idzie z ineteligencją. Bo wygrałam tytuł miss podkarpacia i wygrałam indeks na uniwersytet warszawski. Wiec zazdrosni ludzie prosze o spokój:D

Gość gość
podobno blondynki sa bardziej pozadane, ale jesli masz ladna buzke to nie ma znaczenia, i tak beda sie slinic :p ja mam 18

damulka oj tak zrób zdjęcie swojego pokoju i wyślij mi. Napiszę ci potem czy jesteś tylko ładna czy masz też inne zalety.

Gość gość
a co wy sie czepiacie inteligencji, znacie autorke? nie!

Gość Mina8769
Dziewczyny, nie rozumiem was. W czym problem? Jesteście ładne, więc bądźcie i kwita. Może za bardzo skupiacie się na swoim wyglądzie zewnętrznym i stąd też was tak postrzegają?

Gość KAŻDY ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIĘ
ZA 5 lat nie bedziesz juz taka jak dzisiaj ZA 5 LAT ZBRZYDNIESZ KAŻDY ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIĘ URODA bardzooo szbko mija zobacz miss piec lat wczesniej juz nie wyglada tak jak 5 lat temu :)

Gość damulka oj tak
to wyobraz sobie ze tak jak pisalam mam tylko 160 cm a i tak jak wyjde czasem pobiegac w adidasach i dresie to bywa ze facet jakis zagaduje chce dolaczyc albo ktos krzzyknie fajna lala.

Gość gość
Dziwne... Ciesz sie uroda i mlodoscia poki ja masz! Czym sie przejmujesz? Po 30-stce juz nid bedziesz taka piekna. Kazdy sie starzeje, czasu nie zatrzymasz.

Gość gość
bycie zbyt ładnym jest czasem problemem, znam to, pamiętam jak wychodziła za mąż kuzynka i się bała, żeby moja siostra jej nie przyćmiła....ona sama nigdy nie miała koleżanek, wszystkie jak wychodziły za mąż to ją odstawiały na boczny tor, bały się o swoich mężów, ja sama też ładna, ale nie aż tak jak siostra ostatnio usłyszałam od lekarki, że po ślubie jestem jeszcze piękniejsza, ale ja mam koleżanki, bo moje są też piękne i nie stanowię dla nich konkurencji....

Gość gość
Ja tylko na kafe sie odmozdzam, w zyciu jestem zupelnie inna, ukrywam proznosc;)

Gość w zyciu niczego nie przewidzis
Dziś jestes piekna a jutro za rok ??? możesz zostac oszpecona,mozesz miec jakis problem ...mozesz zachorowac ..