Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatasmarkata

nie mam ochoty

Polecane posty

Gość beatasmarkata

Hej. Mam taki mały problem. Otóż chodzi o to że jestem od 3 lat z chłopakiem w związku. Regularnie do tej pory uprawialiśmy seks ale od jakiegoś czasu (czyt. 2-3 miesiące) nie czuję takiej potrzeby, nie mam ochoty. Czy to normalne? Chłopak się już zaczyna denerwować. Co robić? Doradźcie coś mądrego :) Dzięki ;)

Gość gość
jakto nie masz ochoty ? a co chora jestes ?

Gość gość
rzuć go zanim on rzuci ciebie 🖐️

Gość 123 Baba Jaga patrzy
zahipnotyzuj go

Gość beatasmarkata
nie , nie jestem chora . po prostu nie mam ochoty . nie wiem dlaczego tak jest . i nie zostawię chłopaka bo go kocham .

Gość beatasmarkata
chcę tylko wiedzieć czy to minie , czy ktoś może był w takiej sytuacji jak ja i jak to się potoczyło . czy ją na to jakieś tabletki albo coś .

Gość gość
Bzdura, gdybyś go kochała to miałabyś na niego ochotę. Powinnaś jak to się mówi "zwrócić mu wolność". Ale skoro wolisz żeby on cię rzucił i znalazł sobie taką która będzie mu chętnie popuszczać szpary, to twój wybór 🖐️

Gość beatasmarkata
do gość: Seks to nie najważniejsza rzecz i jak się kogoś kocha to nie liczy się tylko na "popuszczanie szpary" .

Gość gość
Ha ha, tak sobie mów :D niedługo będziesz zakładała tematy "nie wiem dlaczego on mnie ciągle zdradza, przecież go kocham tylko że nie mam ochoty na seks"

Gość beatasmarkata
o to się nie bój . i skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie udzielaj :)

Gość gość
zrozum że dla niego jesteś tylko szparą do r****nia i nic więcej, jak mu nie będziesz dawać to znajdzie sobie inna dziurę, ty może i go kochasz ale on potrzebuje ciebie tylko do walenia i do niczego więcej

A zaczelas brac tabletki, zmienilas diete, masz jakies stresy? To ma wplyw na libido.

Gość gość
czy mozliwe ze od tabl. Az tak spada libido???bo tez mam ten problem..jak temu zaradzić??

Gość beatasmarkata
do gość: Jeżeli Ty masz takie podejście do życia to tylko pogratulować :D sedirka: tabletek nie biorę, diety nie mam (odstawiłam tylko słodycze) a co do stresów to każdy je ma ;)