Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serpahinka

Osrodek na poziomie w którym moge umieścić 16 latka z problemami

Polecane posty

Gość Serpahinka

Witam poszukuje ośrodka w którym będę mogła umieścic chłopca w wieku 16 lat gdzie będzie mógł dalej się kształcić i pracować nad sobą swoimi nałogami i osobowością.Poszukuję placówki na poziome nie takiej z której wychodzi jeszcze gorsza patologia.Proszę o pomoc!

Gość Marcin84wwaa
a jakie to nałogi ma chłopak i skąd ma na nie pieniądze??

Gość do gość02
A on chce kształcić się i pracować ?

Gość bojlerowa
Jakie ma syn nałogi ? Alkohol? trawka? sex?

Gość Pulkownik Wojskowy
lac smarka pasem ,zero tv zero internetu codzien ciezkie cwiczenia fizyczne , praca w ogrodzie - daj mi go - na 3 miesiace ,, zrobie z niego wzorowego obywatela bedzie pani jadl z reki rano o 6 wstawal herbatke robil bedzie klanial sie w pas , sprzatal myl naczynia -- prosze mi go dac na 3 miesiace -- jestem bylym pulkownikiem wojska , komandosem , wyszkole go ze bedzie na komendy chodzil

Gość gość
albo ci wp******i tak że będziesz chodził na smyczy. nie wiemy czego tam chłopak uczy się w ramach swojego hobby

Gość gość
do autorki: Pomyśl o Młodzieżowym Ośrodku Socjoterapii. Ale też nie zawsze się na dobry trafia. Część z nich to przechowalnia dla patologii, niestety. W Warszawie mogę polecić "Kąt" i SOS. W innych miastach nie znam.

Brat nie chce sie uczyć, robić w zasadzie też nic taka wegetacjajesli chodzi o narkotyki to trawka ostatnio wziął się za dopalacze te do palenia tylko na szczęście nie ma żadnego hobby ani niczym kompletnie nie chce się zainteresować czasem nawet mówi że się zabije, żadnych wartości do których można by bylo sie odnieść w terapii kiedys w IV klasie podstaowej grał w piłkę nożna i to naprawdę niezle ale zaczęli się koledzy i koniec. Z biciem było tylko tak że bij mnie ile wlezie i tak to nic nie pomoże faktycznie tak było.Jesteśmy zdesperowani bo rujnuje swoje zycie nawet go nie rozumiejąc fakt że to wina matki on go rozpuściła żadnych obowiązków wymagan a teraz sa tego efekty niestety nie wiemy juz jak mamy go ratowac a nie chce dac go do patologii.To tak po krótce.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmo
zgłoś się do rejonowej Poradni Psych-Ped i tam zapytaj o jakiś Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii - to najlepsze miejsce bo zapewnia i szkołę i internat i terapię