Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CrystalEye

Maj majówki 2014

Polecane posty

Gość CrystalEye

Witam:) nieśmiało zakładam ten wątek dla przyszłych mam:) którym termin wypadnie na maj 2014. Ja czekam na 2 kreski:) ale dopiero za dwa tygodnie zrobię test:) może zobaczę dwie kreseczki:):)

Gość gość
ja tez czekam na testowanie, za tydzień sroda czwartek mam zamiar zrobic

Gość gość
juz jest taki temat

Gość pomela
Hej , ja ostatnia miesiączke miałam 25 lipca, dzisiaj zrobiłam test i wyszła druga blada kreska ,ale bardzo wyraźnia:-)

Gość gość
Hej! Ja też czekam na dwie kreseczki, @ ma przyjść planowo w piątek ale mam nadzieje że nie będzie :)

Witam. Ja testowałam wczoraj czyli dzień przed @ i po 5 min. pojawiła się druga bladziuchna kreseczka, więc nieśmiało dołączam :) --------------------------- pomela, jestem 2 dni po tobie :) (om. 27 lipca), cykle 25-cio dniowe, a Ty? -------------------------- CrystalEye, promyczkowaowa i inne staraczki: trzymam kciuki !

Gość gość
hej! ja właśnie zrobiłam test i druga kreseczka jest ale tak słabo widoczna że nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Już majówki 2014? Ja byłam majówką 2013 :P

Gość _Bąbelek_
witam ;) Ja też czekam na dwie kreseczki, okres mam dostać dzisiaj. Z testem poczekam do jutra lub niedzieli. Kurcze część objawów mam na ciąże ale na @ też. Boli mnie podbrzusze od prawie samej owulacji, najpierw ciągniecia jajników teraz tak jak na @ od kilku dni i sama nie wiem....

Gość _Bąbelek_
Fajnie by być mamusią w maju ;) Chodź jakby " załapało" to może to być początek maja jak i końcówka kwietnia

pomela, jasmin 82 -gratulacje!!! :) Ja miałam ost @ 24.07 ale mam cykle zazwyczaj 30-dniowe więc dziś sadny dzien ;)

Hej! Ja zrobiłam test dwa dni temu i pokazały się dwie kreseczki tylko że jedna była bardzo słabiutka ale widoczna, a @ powinna być wczoraj i nie ma jak na razie :).

Gość crystaleye
Hej Dziewczyny:) ja tez nadal czekam:) ostatni okres miałam 8,08. wiec na test musze poczekać jeszcze ze 2 tygodnie:) sama urodziłam się w maju wiec było by pięknie mieć dzieciątka ta pora roku:) a wy macie juz jakieś dzieci???:) ja juz jestem mamą małego trzylatka:):)

czesc dziewczyny:) ja jestem juz po tescie:) i trz II kreseczki...ostatnia @ byla 24 lipca...a tescik robilam w sobote a jutro(poniedzielek) ide na bete zeby wszystko bylo jasne:) trzymam kciuki za reszte dziewczyn ktore pragna byc majoweczkami i gratulacje tym ktorym sie udalo:)

Gość crystaleye
bąbelku i jak wynik testu??:)

Gość crystaleye
Oczekuje- Gratuluje!!!! :):) i oczywiście wszystkim innym dziewczyną także:)

Gość crystaleye
Pamiętam jak robiłam test prawie 4 lata temu i też pokazały sie najpierw blada kreseczka:):) mam nadzieje ze teraz znowu tak będzie:)

Gość gość
ja miałam byc majówka 2013 :(:(

Ja też chyba wybiorę się na bete żeby mieć już pewność. Mam już córcie, ma 7 lat także różnica będzie duża jakby co ale mam nadzieję że będzie dobrze :)

Gość pomela
Hej, byłam dziś u lekarza, stwierdził większa ciążę niż w rzeczywistości mi się wydawało, chyba miałam duzo wczesniej owulacje, chyba będę kwietniówką, ide na USG 4 wrzesnia, to zobaczymy co tam będzie.

Gość kammi
hej, ja miałam @28 lipca, w piątek zrobiłam dwa testy i wyszły dwa pozytywne:)blade kreseczki ale widoczne,,,

Witam. Byłam 23.08 na wizycie u gin z powodu silnych bóli podbrzusza, niestety nic nie było jeszcze widać na usg. Dostałam luteinę oraz skierowanie na betę. 24.08 wynik był 211, a dziś powtórka i jest 840 więc chyba ok ta beta? Kurczę tylko wynik tsh mnie zmartwił(leczę się na niedoczynność tarczycy).3,2 to chyba dużo za dużo jak na ciążę. Jutro czeka mnie wizyta u mojego endo i na pewno zwiększenie dawki leku. Boję się trochę bo raz już poroniłam- winna była właśnie tarczyca :((