Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile można tego seksu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem z moim partnerem ponieważ on ciągle chce seksu. Dziennie uprawiamy go 5-4-3 razy. Jestem strasznie wymęczona tym ale on dalej chce bo chce dziecko. No dobrze ja też chce dziecko ale on nie rozumie że raz dziennie wystarczy. Pomóżcie co mam zrobić aby go nie uraźić. Jak pochamować jego chęć na seks?

Gość gość
Czesty sex powoduje niepłodność.Spróbójcie co drugi-trzeci dzień.Wtedy płodnosć wrasta kilka krotnie.

Gość marryjuana
To może wytłumacz mu, że z medycznego punktu widzenia jego poczynania mogą wręcz uniemożliwić zajście w ciążę. Plemniki, które nie mają czasu się zregenerować, nie są na tyle silne, aby zapłodnić, kochanie się tyle razy będzie miało wręcz odwrotny skutek. 1 na 2 dni w czasie dni płodnych w zupełności wystarcza.

Gość gość
Tłumaczę mu ale on mówi że im więcej będzie we mnie dochodzić tym większe szanse na ciąże. On wie że meskie plemniki wyginą szybciej więc może dlatego chce to ciągle robić. Mówił że bardzo chce syna.

Gość marryjuana
Wie, że męskie plemniki są mniej żywotne, a nie wie, że zbyt częste uprawianie seksu sprawia, że WSZYSTKIE plemniki są nieżywotne? Ma bardzo wybiórczą wiedzę ten Twój facet, poza tym zdaje mi się, że powinien jednak liczyć się z Twoim zdaniem, zwłaszcza, jeśli planujecie potomstwo, które trzeba wychować wspólnie. Zastanów się nad tym. No i do cholery, nie jesteś workiem na spermę... chyba oboje powinniście odczuwać przy tym przyjemność.

Gość gość
A może jest jakiś sposób aby go troche pochamować? Nie chcę się z nim rozstawać.

Gość gość
Wprowadz jakąś kolezankę i zaspokajajcie go.

Gość gość
Ależ ty mądra :0

Gość gość
Bromu mu dodawaj do jedzenia :D jak to niegdyś robili w wojsku, na pewno pomoże ;)