Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak pokazał mi piorunochron

Polecane posty

Gość gość

na dachu budynku mam już dużo lat a nigdy wczesniej nie wiedzialam jak to wygląda, on jest taki mądry, pokazuje mi tyle rzeczy, zna sie chyba na wszystkim, uwielbiam go za to, jest wspaniały i dużo sie przy nim dowiem i nauczę :) a WASI chlopcy co wam pokazali?

Gość gość
Suka Jesteś- poliż mi jaja:-p

Gość gość
jestes oblesny! ja autorka mam 15 lat i sprawe zglosze zaraz to sie nauczysz szacunku do kobiet! SUKA? ja ci dam suke :O za grosz kultury

Gość gość
Moj pokazał mi swojego wacka- to też taki piorunochron:-)

Gość gość
Uprawiacie seks na dachu pod tym piorunochronem?

Gość gość
sluchajcie ogarnijcie sie troche moi mili, bo tu wchodza dzieci, to jest dyskusja ogólna, jak jesteście niewyżyci i wszystko wam sie kojarzy to idzcie na dzial erotyczny

Gość gość
Luriska a czego konkretnie Cię nauczyl? moj poprzedni chlopak chcial mnie uczyc jezdzic autem, ale nie mam do tego nerwów oraz pokazał mi jak używac np. photoshopa i iinnych przydatnych programow, ten obecny chlopak opowiada mi ciekawe rzeczy i pokazuje roznosci ktorych nie widzialam albo nie wiedziałam do czego służą :) idealnie by sie nadawal na ojca dla moich dzieci, uczylby je, wychowywał

Gość gość
Te dzieci wiedzą więcej o seksie niż dorosli, bez przesady, sama autorka prowokuje tematami o podtekście erotycznym i wręcz prosi o takie komentarze.

Gość zenek w majtkach
A spuścił ci sie do ust na tym dachu?

Gość gość
nie dziwie się,że tyle gwa.łtów jak faceci widzą w niewinnym nawet temacie prowokowanie ...ja tu żadnego podtekstu nie widzę, chłopak pokazał jej piorunochron ot i co? sama jestem ciekawa jak to wygląda, ale mieszkam na parterze, a na dach sie wspinac nie bede

Gość przemo 22 lata
Tez mam pioruna w gaciach.