Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oriana32

rude włoski u dziecka

Polecane posty

Gość oriana32

Czy u czyjegoś dziecka zmieniły się rude włoski, jeśli tak to w jakim wieku?

Gość gość
Kolor włosów się zmienia.

Gość gość
Jeśli do roku są rude to już tak zostanie. Czasem jasny bląd z czasem ciemnieje na ciemny bląd , ale jeśli są dość znacznie rude to raczej odcień rudy już pozostanie może się jedynie pogłębić na bardziej rudy.

Gość gość
Ja miałam jasny blond do 4r.zycia, później ciemna szatynka. Odcień pewnie się zmieni, ale przecier rude tez sa fajne, maja urok, chyba ze to rudy chłopiec u którego nie widać nawet linii brwii- to już nieco gorzej ;D

Gość gość
Współczuję, mam nadzieję, że to nie chłopiec :o

Gość gość
Mi tam sie podobają rude dzieciaczki :)

Gość gość
A rudzi dorośli faceci też? Sorry, ale rudy chłopiec to jak down, jak mały to "słodki" a od dorosłego każdy ucieka.

Gość gość
U dziewczyn tak, u chłopców obrzydliwe. Szkoda że na usg nie widać koloru włosów, żeby można było w porę usunąć.

Gość gość
rudy u mnie w szkole był tak szykanowany przez włosy, że się przepisał do innej podstawówki :O

Gość gość
Bez przesady, liczy się ładna twarz. Widuje dzieci z czarnymi włosami, a twarz.. :o gdy ktoś jest ładny włosy to dodatek.

Gość gość
Nie istnieje przystojny rudy mężczyzna, zwłaszcza piegowaty.

Gość gość
Przesrane mieć rudego syna, bo nigdy nie będzie wnuków. Choć może to i lepiej, mniejsza szansa na kolejnego rudego chłopca.

Gość gość
Książę Harry jest rudy i baaaaaaardzo przystojny.

Gość lalala86
Moj maz byl bardzo rudy jak go poznalam (mial 19 lat) i baaardzo mi sie podobal :) Wiem, ze mial powodzenie, wiec nie uogolniajcie. Niestety potem wlosy zaczely mu jasniec i w tej chwili jest jasnym blondynem.

Gość gość
moj maz jest rudy, ale ma bardzo ciemny nie spotykany kolor, nie ma piegow na twarzy, zreszta bardzo ladnej twarzy:), ma na rekach ale jest wysoki, ma grube wlosy i jest przystojny i zawsze mial powodzenie, ja jestem szatynka z natury ale robie blond pasemka, jestem w ciazy i tez jestem ciekawa jakie wlosy bedzie mial dzidzius, ale w sumie wszystko jedno

Gość gość
znam kilka przypadków, że się zmieniły przeważnie po roczku

Gość gość
jeśli chodzi o rudy kolor to nie wiem, ale córka jak się urodziła miała czarne grube włosy w wieku 1,5 roku ciemny brąz 3 latka jaśniutki brąz wpadający w kasztan ze złotymi pasemkami 1/3 tego co miała na początku cały czas jej się zmienia kolor włosków chociaż podcinane itp najpierw miała jak po tacie gruba czarne teraz to jakbym moja mamę widziała cienkie w różnych odcieniach jasnego brązu

mój mąż jest rudy ma 2m i jest bardzo przystojny, ale w szkole mu dokuczali. Nasz 10cio miesięczny syn jest ni rudy ni blond, ze wzgl edu na okrucieństwo dzieci chciałabym zeby mu zostały blond.

Gość gość
Mój synek miał rude włoski, po roku zaczęły jaśnieć i do dwóch latek zrobił się blondynek

Gość gość
To nie dzieci sa okrutne tylko rodzice ograniczeni umysłowo. Moim dzieciom do głowy by nie przyszło śmiać sie z grubego czy rudego, bo nigdy z moich ust nie słyszały negatywnych komentarzy

Zgadzam się gościu z Tobą, dzieci trzeba uczyć tolerancji dając dobry przykład. pozdrawiam :-)

Gość gość
rude wloski sa fajne. Olej debili. Liczy sie charakter a nie kolor wlosow. Z wiekszoscia debili, piszacych tutaj, nie chcialabym miec nic do czynienia, chocny byli najpiekniejszymi ludzmi na swiecie.

Gość gość
moja corka miala blond ale taki rudawy a pod slonce normalnie rude.a teraz ma ciemny blond;p(ma 5 lat)

Gość gość
malo jest rudych ladnych osob. a rudy chlopak to juz calkiem masakra. nie widzialam nigdy przystojnego rudego faceta.

Gość gość
a mi się ten rudy z harrego pottera zawsze podobał :D