Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelliia

współżycie

Polecane posty

Gość amelliia

Witam, Mam 23 lata i swietnego faceta. Kocham go bardzo. Chcialabym zaczac z nim współżyć Boje sie troche bólu.. nie wiem zcemu wciaz o tym myślę.. Jak pokonoć siłe umysłu i przestać o tym myśleć, odważyć się.. ? Pozdrawiam

Gość gość
Spokojnie ,długa gra wstępna dużo delikatności ...Podłuż sobie poduszkę pod pośladki i zdecydowany ruch ...Po bólu ...Następne kilka razy trochę jeszcze boli ...

Gość gość
jestes jeszcze dziewica ?

Gość amelliia
"gość" dziękuje, na pewno przyda się ta rada z poduszką, aczkolwiek nigdy o tym nie slyszałam. Musze jakoś pokonać ten lęk w mojej głowie..

Gość amelliia
tak, jestem.

Gość gość
Ależ proszę ...Tylko nie zapomnij o zabezpieczeniu ...

Gość gość
przede wszystkim,kiedy zdecydujecie sie na zblizenie,sprobuj sie odprezyc(kieliszek czerwonego wina),pomoze to rozluznic miesnie macicy,a co za tym idzie,partner bedzie mial lzejszy dostep,by w Ciebie wejsc.Poza tym powinien Cie przygotowac pieszczotami,bys byla naprawde podniecona i nie myslala o bolu.

Gość amelliia
Dziękuje wam bardzo za rady. Czerwone wino, dużo pieszczot i poduszka.. na pewno wszystkie wykorzystam. Fajnie że mogłam się tutaj podzielić swoją obawą. Dziękuje jeszcze raz.

Gość gość
szok jak wy to mechanicznie opisujecie :O u mnie to przyszło samo, czujesz podniecenie, nie ma żadnego bólu

Gość gość
Wiesz, jedne boli inne nie, zależy od błony dziewiczej. Tak czy inaczej nie jest to nic, czego nie da się przeżyć :)