Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoswiadczona2233

Czy to ciaza czy urojenie

Polecane posty

Gość Niedoswiadczona2233
No to teraz wytlumacze jedna rzecz. Tempki nie mierzylam poniewaz nie staramy sie o dziecko. Znam swoj organizm np jak wyglada u mnie owulacja. A od poczatku praktycznie jedynym objawem jest bol brzucha i nic wiecej. A jestem pewna obaw poniewaz pierwszy raz w zyciu mam cos takiego. Troche sie boje...

Gość Niedoswiadczona2233
Moze i miesiaczka przyjdzie, zobaczymy. Dobrze zeby jednak jej nie bylo. Moj partner pracuje w niemczech i przyjedzie za tydzien... Ale by mial niespodzianke;);) on chcial wczesniej dzidzie ale ja nir bylam za bardzo gotowa na dziecko. Wszystkie prawie znane mi osoby dziecko tracily. Balam sie ze mnie tez to spotka.

Gość lalestio
Życzę Ci ,żeby @ nie przyszła. Sama tego nie chcę,więc wiem co kobiety przechodzą, czekając...

Gość Niedoswiadczona2233
Dziekuje bardzo:) ale mile widziane dalsze posty... Moze pomoga innym kobieta

Gość Niedoswiadczona2233
A to niby czemu.

Gość karolciaaa23
Kiedy robisz test Nieodświadczona i jak dlugie masz cykle?

Gość gość1122
Nie mierze tempki .. Średnio sprawdzalna metoda , więc nie chce się napalać za bardzo

Gość gość
No mi miesiaczka powinna jakos przyjsc w srode wtorek ewentualnie. A test zrobie jak nie dostane do piatku... Wiesz, duzo o tym teraz mysle... I jednak mam obawy ze to nie to. Chociaz to wszystko... Napewno nie jest wmawiane. Wlasnie wrocilam ze sklepu i znajoma do mnie z tekstem " co ty mssz za stanik ze masz w nim takie duze piersi?" :) stanik mam akurat najzwyklejszy w swiecie:)

Gość Niedoswiadczona2233
Kurcze cos mi tego nicku nie zmienia

Gość karolciaaa23
Ja tak strasznie się boję, że zaraz zwiariuje :( Njabardziej zastanawiaja mnie te widoczne zylki na piersiach... Niedoswiadczona Twoje sa lekko widoczne czy mocno?

Gość gość1122
Ja sobie mierzyłam dziś biust bo dobierałam nowy stanik a tu szok ... 3 cm plus ... Jajnik dalej napierdziela , piersi troche mniej , ale same brodawki masakra ... Nie moge się dotknąć . Niestety musze czekać z testem conajmniej do poniedziałku

Gość Niedoswiadczona2233
Najgorsze to te oczekiwanie oszalec mozna!!!

Gość gość1122
Już mnie korci , żeby iść do apteki szczególnie , że mam ją pod nosem , ale wiem , że nie ma sensu ... Czemu to nie moze być jasne od razu ? Oczekiwanie jest najgorze ... A jeszcze w dodatku baardzo chcemy mieć z partnerem bobasa

Gość Niedoswiadczona2233
Dzisiaj rozmawialam z moim kochanym, i powiedzialam mu o moich obawach:):) juz mi mowil ze widzial w sklepie taka mala hustawke dla dziecka i ze ma ochote ja kipic:) zaczelam sie smiac bo przeciez to absurdalne:):( juz happy jest a jeszcze nic nie wiadomo. Mnie tez korci ale wiem ze nic jeszcze nie pokaze... Oj...

Gość gość1122
Właśnie mój już się tak strasznie nakręcił ... Biega koło mnie , kupuje soczki itp ... Nie chce go zawieść a przy okazji siebie . Już myśli nad imieniem . Poprostu go nie poznaje .. Nawet jego rodzice już wiedzą a tu nic pewnego przecież

Gość karolciaaa23
Ja chyba zrobie test w sobote czyli dwa dni przed terminem miesiaczki, bo oszaleje... moze cos juz wyjdzie, bo to by było 17 dni od stosunku...

Gość Niedoswiadczona2233
Ja dzisiaj mialam bole podbrzusza i krzyza... Moze na okres??? A moze to boke zwiazane z ciaza??? Sama juz nie wiem. A na ile dni przed miesiaczka moze bolec brzuch??? Mnie tak zawsze z 3-4 dni wczesniej.... Chociaz nie jestem oewna

Gość Niedoswiadczona2233
Dzisiaj znowu bole krzyza i podbrzusza. Piersi orzestaly bolec, sa miekkie, i wgl nie mam sluzu!!!

Gość Niedoswiadczona2233
26 dc... Mam brazowe plamienie. Moze jutro bedzie miesiaczka a moze...

Gość Roksi123
Jak narazie nabrzmiałe piersi i bolesne sutki się utrzymują , ból i rwanie jajnika również ... Do tego od 3 dni gęsty , mleczny śluz ... Głowa chce momentami eksplodować , ale nie wiem czy to nie wpływ ciśnienia ... Poniedziałku - Nadchodź !

Gość gość1122
Jako , że udzielam sie na dwóch tematach pod innym nickiem - Roksi123 to również ja :)

Gość Niedoswiadczona2233
I dostalam miesiaczke e 26 dc... Bardzo wczesnie. Ale miesiaczka jest normalna.

Gość gość1122
Ja natomiast dziś mam dość mocne plamienie ... 22 dc :/ Już sama nie rozumiem swojego organizmu ...