Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek322

czy wy kobiety macie taka fantazje zeby zsikac sie na waszego faceta

Polecane posty

Gość Marek322

jak wyzej na brzuch, nogi, tors czy moze twarz? chodzi mi o takie skryte niespelnione fantazje zastanawiam sie czy moja kobieta czasem nie ma takich fantazji i czy ja na to nie naprowadzic Czy w rewanzu zgodzilybyscie sie na to samo innym razem?

Gość Goska1981
My czasem sikamy na siebie w wannie, nie na twarz, ale na brzuch nogi, piersi. Mąż czasem zmoczy sobie palce i poliżę. Bardzo go to jara.

Gość gość
SM prosil w mejslach zeby Zielonka czyli Juken na niego naszczala.

Gość gosć on i ona
a ciebie?

Gość gość
Ja chciałabym takiego nagiusieńkiego oblać od góry do dołu, ale przy facecie na pewno bym się do tego nie przyznała, no i nie wiem czy miałabym ochotę na rewanż :P

Gość miły pan
ja bardzo lubię być obsikiwany - na twarz , do buzi - pycha , żona mi to często robi czasami w wannie albo w plenerze ja nie lubię jej się rewanżować i ona także nie przepada :)))

Gość gość
:/ ludzie co Wy:p a co jest przyjemnego w tym ze kogos osikasz?

Gość Pani Penis
ta adrenalina, to, że nad kimś panujesz, dominujesz, że jest ci posłuszny i jak zarzyczysz zrobić sobie z niego swoją toaletę, to musi paść na kolana i połykać posłusznie wszystkie twoje wydzieliny.

Gość gość
Tak, sikalam raz na mojego faceta i on na mnie raz tez. Bardzo mi sie to podoba. Robilismy to w wannie. Nie na twarz ale na brzuch, nogi, klatke piersiowa. Fajne. Chcialabym wiecej ale ostatnio nam sie nie powodzi jakos.

Gość gość
co tam obsikiwanie - ja bym z niego zrobiła tort malinowy , najpierw calusieńkiego wysmarować dzemem malinowym , spryskać bitą śmietaną i posypać migdałami , mniam ;p

Gość miły pan
pani penis ma rację - to jest właśnie to co my , niektórzy bardzo lubimy być kibelkiem dla swojej pani to jest wspaniałe i bardzo podniecające :)))