Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz bardzie wkurza mnie zachowanie meza

Polecane posty

Gość gość
czyli reasumuja :D # obydwoje pracujecie zawodowo # oboje macie obowiazki w domu # roznica polega na tym, ze ty zabierasz sie do swoich obowiazkow od razu po przyjsciu do domu a maz najpierw chce odpoczac - inna organizacja pracy # ty chcesz zmusic meza, aby tak postepowal jak tobie wygodniej. . . A dlazcego maz ma sie dostosowywac do twojego widzimisie?

Gość gość
Jak sobie wychowasz tak masz. Do kogo masz pretensje?? możesz mieć tylko do siebie i po części do teściowej

"On nie musi nic. ciekawe kto by to zrobil - obiad posprzatal. ja wole opdrazu po przyjsciu z pracy wszsytrko zrobic co musze. a zeby potem miec czas dla siebie dla nas dla dziecka. u was tez tak to wyglada?" x hahahahah ;-) ;-) najpierw robisz cos a potem masz pretencsje ze ktso inny nie dyubluje twoijej pracy - skad sie biora tak zamotani ludzie?:-) ;-) ;-)

Gość gość
Witam kobietki u mnie jest odwrotnie , żona siedzi w domu z 5 miesięcznym brzdącem a ja idę do pracy od 7 do 18 . wracam zajmuje się chwilę dzieckiem i sprzątam kuchnie śmieci podłogi wszystko po koleji codziennie tylko nie robię obiadów ona uważa że jestem psychicznie chorych że to robię . Poprostu lubię porządek i chce jej pomóc . Czy to źle ?