Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana001

coś na policzku

Polecane posty

Gość załamana001

zrobiło mi się coś na policzku wczoraj myślałam że jakieś pryszcze kilka obok i trochę to wicisnęłam a dzisiaj wygląda to tak jakby się rozlało i bardzo swędzi nie wiem czy to jakaś opryszczka na policzku smarowałam termentiolem benzacne i nawet czym na opryszczkę wargową co to może być

Gość załamana001
czy swędzi bo już sobie tymi maściami twarz poparzyłam ? czy ktoś miał coś podobnego ?

Gość stawiam kloc w bieszczadzka no
to może być opryszczka albo uczulenie

Gość załamana001
no właśnie nie wiem czy nie jakaś opryszczka bo jakoś z tydzień wcześniej swędziało mnie przy ustach ale od razu posmarowałam zoviraxem i przeszło a teraz na policzku i nie wiem czy na policzek zovirax tez pomaga ?

Gość gość
Opryszczka na 100% , smaruj zoviraxem

Gość gość
To może być też gronkowiec, jeśli się rozsiewa po twarzy, może pokaż się paniom w aptece, one się znają i coś doradzą.

Gość stawiam kloc w bieszczadzka no
jak masz zovirax to smaruj tym, zobacz co się będzie działo. i generalnie uważaj, bo opryszczka potrafi się wszędzie zrobić. żebyś sobie np do oka tego nie daj boże nie przeniosła.

Gość załamana001
smaruje zoviraxem zobaczymy co bedzie dzisiaj jeszcze posmarowałam jeszcze clotrimazolum moze nie zaszkodzi wyglada to strasznie a wizyta u dermatologa dopiero w na przyszly tydzien :(