Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selecta66

Dlaczego Polki wola obcokrajowcow

Polecane posty

Gość goscc
oczywiscie , ze sa. tylko 1 na 10000 innych lasek ktore uprawiaj fitness :) No i z reguly jest bardzije meska niz niektorzy mezczyzni na tych silowniach. wiec to nie kobieta. ---------------------------- do tej rozzalonej laski bez nika, co zawolala meza zbey ja wspieral na kafe. Brzmisz troche jak moja znajoma. Przy okazji jak bede u was to o cos zapytam, ale bedzie jazda. :D:D

Gość gość
A skąd ty wiesz że "zawolala meza zbey ja wspieral na kafe"? Naprawdę goscciu idź się zaszyj w swojej norze i tam frustracie sobie zwal, bo ból d**y to masz wielki. Wszyscy cie tu zjechali a ty dalej swoje.

Gość gość
O "inteligencji" Polek od obcokrajowców świadczą wpisy zachwalające powyżej ich otwarte "umysLy " to że można z nimi "podrOzowaC" , że dobrze z nimi się 'wiAZe" etc... Ot elita od zmywaka .

Gość gość
"do tej rozzalonej laski bez nika, co zawolala meza zbey ja wspieral na kafe. Brzmisz troche jak moja znajoma. " ---- Rozzalonej? Wow. Kim to ja juz tu nie bylam. Moge byc do kolekcji rowniez rozzalona. A powiedz mi gdzie maz mnie wspiera na kafe? Widzisz jego posty? Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i logicznym mysleniem. Ja wysiadam juz ;) a kogo ja ci przypominam, to tez mnie nie obchodzi. Moge nawet przypominac ci twoja matke/babcie/whatever. ------ "Przy okazji jak bede u was to o cos zapytam, ale bedzie jazda. " Jak bedziesz u nas? No chlopczyku, nikt cie do nas nie zapraszal. To ze odpisalam ci pare razy na twoje wypociny nie znaczy, ze weszlismy na jakas sciezke kolezenstwa czy cos. Szukaj sobie przyjaciol w realu, wsrod sobie podobnych. Za wysokie progi na nas, kolego ;)

Gość gość
...ze tez chce ci sie odpowiadac tej forumowej pokrace plci niby meskiej :D

Gość gość
A gdzie Żydek Leo? Dzisiaj pisze niezalogowany? :D :D :D :D

Gość gość
bo mają duże pały

Gość gość
zydomason leo cos nei w formie, zostal zakrzyczany przez stado bab :) no kolego cos ci cisnienie opado, a moze szykujesz kolejny temat pod nowym pseudonimem? nie martw sie i tak cie rozszyfrujemy frajerze

Gość zydomason leo
http://pokazywarka.pl/iesu7r/ "zydomason leo cos nei w formie, zostal zakrzyczany przez stado bab usmiech.gif no kolego cos ci cisnienie opado, a moze szykujesz kolejny temat pod nowym pseudonimem? nie martw sie i tak cie rozszyfrujemy frajerze" macie mnie na tacy nawet fotki wkleilem