Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak nie ustawil na FB że jestesmy w związku i dla mnie to jest problem

Polecane posty

Gość gość

bo przez to nie czuję się jak w związku, wszyscy moi znajomi, którzy są w związkach mają to ustawione, nieustawione mają tylko SINGLE!! wiecie jak sie czuje??? wszyscy to ustawiają jak tylko zaczną być razem, a on nie ustawił! pokazał moj profil znajomym i rodzinie a nie ustawił związku :/ ja mu w ogole nie ufam, na pewno podrywa jakies lafiryndy na boku i dlatego nie ustawił, chyba zaczne sie umawiac z innymi a jak bedzie sie czepiał to powiem mu "to my bylismy razem?"

Gość gość
ale ty durna jestes

Gość gość
prosze aby nikt mnie nie oceniał

Gość gość
Wez s********j. To forum stac na lepsze prowo.

Gość gość
jak sie robi taką rekę?

Gość gość
trzeba sobie zwalic konia i sama sie wstawia o :D

Gość gość
ciekawe jak Ty bys sie czula na moim miejscu , no chyba,że nie masz fej.sa, albo Twój facet nie ma....... najlepsze jest to,że do mnie piszą chłopcy, a ja im nie powiedizałam,że mam chlopaka bo w sumie po co ... skoro mu nie zalezy ;/ wylaczam tel. nie chce go znac

Gość gość
nie chce mi sie czytac Twoich wypocin,ale powinnas sie,w sumie,cieszyc,ze masz takie problemy :D

Gość moniaczek_20
ja jestem od 2 lat w związku i nie mamy ustawione, uważam że to głupota

Gość gość
to nie prowo mowie powaznie!!! zaraz policze ile mam znajomych i ile z nich jest zw zwiazkahc 1. 2 3 4 5 6 7 8 ...nie no dalej nawet nie licze bo chce mi sie plakac, jak pomysli,że nawet znajomi faceci mają opisy o ich kobietach, wspolne zdjecia, są tacy podekstycowani, dumni, szpanują że mają kogoś a ja??? mnie nigdy nikt tak nie traktwał ;(

Gość gość
Rozumiem, ze forum to dno, ale moglibyście się bardziej postarać z tymi prowokacjami. Czuję się zawiedziony:(

Gość gość
Ale Ty głupia jesteś, naprawdę to jest koniec świata. To chłopak jest dla Ciebie ważniejszy czy ustawiony status na fb? IDIOTYZM!!!

Gość gość
ale wiem,że moge isc na randke z takim jednym kolesiem co jest we mnie mocno zabujany, on pewnie od razu by ustaiwł że jestesmy razem, ciekawe co ten moj by sobie pomyslal ;] jesli to TYLKO f.a.cebook ...

Gość gość
ważne jest to bym miala pewność,... a jej nie mam... chyba za łatwo mu ze mną poszło i stad sie wziely te wszystkie problemy, tzn nie przeleciał mnie, ale pewnie mysli,że juz jestem jego ;/////// cholera ;((( ale spieprzyłam sprawe ;(((

Gość gość
No tragedia. :O Nie ma statusu na FB nie ma związku. Ile ty masz lat że się głupawym FB przejmujesz??

Gość letniaaa melodia
droga autorko. twierdzisz że nie ustawione mają tylko single. jestem ponad trzy lata w związku , nie zgrywam wolnej ale dla mnie żałosne jest to żeby sobie coś takiego ustawiać. kocham mojego faceta , wszyscy znajomi wiedzą że jesteśmy razem , ja żyje życiem realnym , ważny jest dla mnie mój związek realnie.

Gość gość
ciekawe, a nie zastanwialo Cie czemu chlopak nie ustawił? dla mnie to furtka to flirtów z innymi i zdrady, nieraz pisali do mnie obcy faceci, jakby widzieli,że jestem w związku to by sobie odpuścili a tak?? no nie znam jednej osoby,która jest w związku i nie ma ustawionego, nawet największe noł lajfy mają ustawione związki jesli w nich są! bo czego tu sie wstydzic?

Gość gość
o ja p*****le myślałem że nic mnie tu już nie zaskoczy :o 10/10

Gość anerkaa
gość jak sie robi taką rekę? 21.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość trzeba sobie zwalic konia i sama sie wstawia lapka.gif o smiech.gif____________________________________________ PADŁAM :D:D:D:D:D hahahah

Gość gość
to nie jest prowo, ale widzę,że wy nie umiecie sie wczuc w sytuacje kogos innego

Gość letniaaa melodia
mój chłopak nie ustawił bo nie ma fejsa. ja nie ustawiłam mimo iż traktuje ten związek poważnie, a może właśnie dlatego że traktuje ten związek poważnie. ja właśnie nie jestem noł lajfem mam bardzo ciekawe zycie poza internetem . dla mnie to szczyt żenady ustawiać status. moja znajoma i pewien znajomy też wychodzą z tego założenia.

Gość gość
mam w znajomych parę dziewczyn, które mają na fb ustawione, że są wolne, a gdy rozpoczynam podryw, to nagle się okazuje, że mają facetów. Nie rozumiem tego. Nie wszyscy muszą chcieć chwalić się tym, że są w związku, ale czemu kłamią, że są wolne? Przecież jest też opcja zostawieniu w tym miejscu pustego pola - ani wolna, ani w związku, ani tym bardziej zaręczona! Boją się, że się wyda przed mamusią i kuzynkami, że mają facetów?

Gość gość
mowie ,że co innego sytuacja gdzie jedna STRONA NIE MA Fej.sa !!! hahaha moj byly mial kiedy demotywator " prawdziwy związek jest wtedy gdy nie musisz o tym pisać na fej.sie" a 2 miesiace pozniej sobie ustawił i jaral sie swoją panną do dzis sie jara :) ale o to nie jestem zazdrosna, bo ja go rzucilam, jednak chcialabym żeby moj chlopak tak postepował.... widocznie nic dla niego nie znaczę, gdyby serce i duma go rozsadzała z mojego powodu to by pisał a tak...widac...uwaza mnie za zero... ciagle uznaje m wypwedz za Sp.am no c jest?

Gość gość
Ile Ty masz lat? 13? ;/

Gość gość
Mój były nie ustawił sobie ze mną związku mimo ze miał mnie w znajomych. Ostatecznie mnie zostawił, tak więc status ma znaczenie.