Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debra zebra

ile wydajecie na perfumy

Polecane posty

Gość debra zebra

bo ja bym chciała sobie kupić jakieś porządne, żal mi 200-300 zl i psiakam się avonami i innymi oriflame'ami...sama nie wiem, czy to nie jest wyrzucenie pieniędzy dac tyle za flakonik?

Gość debra zebra
tylko? to co to za perfumy?

Gość gość
Ja kupuje perfumy tylko jak jade na wczasy zagraniczne. Najtańsze są chyba na wysoach kanaryjskich. Mam ich juz chyba za dużo :) a z kupowanych w Polsce polecam Yves Rocher z sklepu internetowego, często mają z rabatami 50%. Piękne zapachy, chyba jestem uzależniona, bo mam 7 róznych :)

Gość gość
Wydaje dużo, bo uwielbiam perfumy. Mam sporo flakoników i absolutnie nie żal mi wydanych na nie pieniędzy.

Gość gość
z biedronki, bi-es

Gość debra zebra
kurde, to może się skuszę...ale mam jakies dziwne wyrzuty sumienia ze za tę kase mogłabym sobie kupić porządne buty albo coś innego pożytecznego a tu tylko flakonik perfum...eh

Gość gość
Może poczekaj jak w sephora będzie rabat 20%. A jakie perfumy sobie upatrzyłas?

Gość gość
kup w Superpharm, oni zawsze mają ciekawe promocje

Gość debra zebra
w superpharm nie ma...marc Jacobs daisy, byłam dziś w daglasie i cena taka ze kopara opada

Gość gość
W superoharm maja często baaaaardzo przeterminowane, albo zapachy ktorych w innych perfumeriach nie ma juz dawno w sprzedaży dlatego są tańsze.

Gość gość
Ja kupuje te drogie oryginalne. Jest to oplacalny wydatek, bo takie perfumy starczaja mi na pol roku przy codzienny uzytkowaniu, pojemnosc 100ml. A zapach czuc od samego rana do wieczornej kapieli. Ja za swoje perfumy place 400zl 100ml.

Gość gość
No w douglasie cena powala. Zobacz na www.tagomago.pl, moj znajomy tam kupuje imjest zadowolony, wszytskie perfumy mają oryginalne.

Gość gość
Natomiast nie naleze do kobiet, ktore kolekcjonuja perfumy i maja kilka zapachow. Owszem mam w swojej toaletce kilka buteleczek, ktore byly prezentem ale ich nie uzywam. Mam jedyne ulubione, ktorych uzywam zawsze niezaleznie od pory roku. Nie zal mi na nich pieniedzy, bo trwalosc jest powalajaca, rano prysne sie dwa razy i czuc caly dzien az to kapieli. Zwykle drogeryjne perfumy nie maja takiej trwalosci, i moze dasz za nie duzo mniej ale po miesiacy zuzyjesz cala buteleczke.

Gość gość
Własnie sprawdzilam i woda toaletowa daisy jest prawie 90zł tansza niz w douglasie.

Gość gość
Bez sensu kupowac w Douglasie albo Sephorze, zwlaszcza gdy nie akurat dni Vip czy jakiejś innej zniżki. Zamów w perfumerii internetowej - ze sprawdzonych polecam dolce.pl, e-glamour.pl oraz iperfumy.pl. Kupuje tam od lat i nigdy nie trafilam na podróbke.

Gość gość
Jest jeszcze jedna sprawa , czesto tzw.zamienniki albo podróbki mają syntetyczne składniki, ktore niby podobnie pachną ale mogą byc toksyczne, mogą powodować alergię.

Gość debra zebra
podoba mi się też lola a w daglasie za 100 ml chcą 350 zł...:O

Gość gość
Debra zebra, a na tagomago porównałas ceny?

Gość debra zebra
na tagomago tez za tanio nie jest moim zdaniem, lola tez ponad 300zł...patrzyłam na inne internetowe i można dostać taniej...

Gość gość
tagomago wcale nie jest najtańsza. zazwyczaj chocby e-glamour ma niższe ceny. Ale najlepiej po prostu porównać ceny konkretnych perfum w kilku perfumeriach, bo ich oferta tez sie zmienia, zdarzaja sie promocje itp.

Gość gość
Na allegro można wylicytować fajne oryginalne perfumy w dobrej cenie. Jasne, że można się naciąć ale trzeba najpierw czytać komentarze. Ostatnio kupiłam Noe od cacharela za 70 zł. Super zapach.

Gość debra zebra
no najchętniej kupiłabym na allegro bo ceny sa super, nawet za 180 zł ale boję się podróby...

Gość gość
Nie kupuj na allegro, juz lepiej kup w sklepach internetowych ktore ci podalysmy, chyba duzo wiecej niz na allegro nie zaplacisz. No chyba ze sprawdzisz ze wlasnie ktorys z tych sklepow wystawia sie na allegro :)

Gość debra zebra
kurde, no właśnie różnica między sklepem int. a allegro też jest spora, prawie 100 zł...

Gość gość
jak na allegro kosztuje o 100zl mniej niz w internetowym sklepie to watpie czy to oryginal. Ja na allegro nigdy nie kupilabym perfum, za duze prawdopodobienstwo przekretu.

Gość gość
To niemmoze byc oryginał, bo np. Ta twoja Daisy w douglasie 269, w. Tagomago 179, a na allegro jeszcze 100 zl taniej?

Gość gość
Takie taniutkie to mogą byc podrobki jak w turcji na straganach sprzedają.

Gość gość
swoja droga daisy to woda toaletowa o bardzo slabej jakosci, zapach szybko sie ulatnia. jak nie chcesz wyrzucac kasy w bloto to wybieraj wody perfumowane.

Gość gość
Daisy jest tez jako woda perfumowana. www.douglas.pl/douglas/Zapachy-Zapachy%20damskie-Zapachy-Marc-Jacobs-Daisy_productbrand_3000032593.html