Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość ona555

co jest nie tak

Polecane posty

Gość gość ona555

Jestem z chłopakiem 8 miesięcy on ma 26 lat i nie wiem co jest nie tak. Rzadko kiedy sam z siebie wychodzi z inicjatywą jeżeli chodzi o seks. Lubię się z nim kochać i jest mi naprawdę dobrze i widze ze mu też. Tylko przeważnie to ja daje mu do zrozumienia ze chce sie z nim pokochać i myśle ze gdybym to ja nie wyszła z inicjatywą to rzadko byśmy sie kochali. On twierdzi ze jest mu cudownie ze mna w łóżku i widze to po nim ze mnie nie kłamie. Pare razy nawet rozmawiałam z nim na ten temat dlaczego to on sam nie wyjdzie z jakąs inicjatywa tylko przewaznie ja, juz myslalam nawet ze moze go nie pociągam nie podobam się... i mu o tym powiedzialam i zawsze po rozmowie bylo dobrze prze pare dni tzn widzialam ze sie stara tylko wygladalo to tak jakby bylo to troche wymuszane i potem za jakis czas znowu to samo. Na prawde czasami mi sie juz wszystkiego odechciewa bo nie wiem o co chodzi. Ostatnio znowu poruszylam z nim ten temat i stwierdzil ze sam nie wie o co chodzi ze ma chyba za malo testosterony tylko on nie ma problemu z tym zeby dojsc czy cos w tym stylu czesto zbyt szybko nawet dochodzi.... Nie wiem co o tym mysli. Boje sie ze przez to rozwali sie nasz związek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować