Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 12345

szamponetka z szamponem

Polecane posty

Gość gość 12345

Witajcie, Dziś (dopiero) zauważyłam jak bardzo "sprał" mi sie kolor po koloryzacji farbą u fryzjera. Mineło około 3-4 miesiące od farbowania ale wiadomo słońce zrobiło swoje a szampon do farbowanych włosów nie podołał. Mój naturalny kolor to tak zwany mysi :) czyli typowo europejski ciemny blond który ma sądze około 90% kobiet. Kolor który kiedyś (czyli 3-4 miesiące temu) był zbliżony do mojego naturalnego ( po to gdy zaczną odrastać nie będzie diametralnej różnicy) stał sie teraz hmm... wyblakłym, wypłukanym, jak ja to mówię, przezroczystym bardzo jasnym brązem-rudym. Nie chcę włosów męczyc farbą (no chyba że naprawdę nie będzie innego wyjścia) Pomyślałam o szamponetce. Wszystko fajnie no ale co tydzien nakładac to cos to też nie wiadomo jaki kolor będzie. Przyszedł mi wtedy do głowy pewien pomysł który oczywiście może być fatalny :) mianowcie aby do swojego szamponu którego używam dolać odrobinę szamponetki. Tylko teraz w sumie jedno wyklucza drugie ponieważ aby zmyc szamponetkę myjemy głowę. Piszcie co o tym sądzicie :)

Gość gość
podbijam temat i czekam na odpowiedź

Gość gość
Tak samo chętnie się dowiem :)