Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol jajnikow

Polecane posty

Gość gość

Co może powodować ból jajników? Jestem 10 dni po okresie, a podbrzusze pobolewa mnie tak jak na miesiączkę. Czuję ucisk w okolicach jajników. Czy to dlatego, że zmarzłam? Czym to może być spowodowane?

Gość gość
Zmarzłaś ? Gdzie ,w lodówce ?...Coś musi dziś być w powietrzu ;) mnie obudził potworny ból jajnika ...Zaraz weznę 4 apap...

Gość gość
Ostatnio siedziałam na zimnym, może dlatego? :(

Gość gość
Może ...albo zaczyna Ci się zapalenie pęcherza moczowego ...Grzej po urofurafinum tak profilaktycznie ...

Gość gość
Urofuraginum miało być..

Gość gość
Jak dla mnie może to być owulacja ,mnie zawsze w tedy bolą jajniki wszystko zależy co ile masz okres

Gość gość
owulacja czyli uwolnienie komórki jajowej? Być może to zapalenie pęcherza, ostatnio trochę imprezowałam i nie dbałam czy jest mi ciepło.

Gość gość
Jeśli było by to zapalenie pęcherza czuła byś bół przy sikaniu . Tak owulacja to uwolnienie komórki

Gość gość
Nie boli przy sikaniu. Czuję jedynie dziwny ucisk w okolicy jajników. Być może jest to uwolnienie komórki.

Gość gość
Więc nie masz zapalenia pęcherza możesz sobie kupić nospe działa rozkurczowo więc pomoże na jajniki. :) Nie martw się mnie bolą co miesiąc więc wiem kiedy mam owulację taka moja uroda tak mi powiedział lekarz

Gość gość
Czytałam, że to też jakiś objaw ciąży, ale jeśli moja miesiączka przyszła w terminie i trwała 5 dni, to chyba nie powinnam się martwić..