Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka 26

wynik hcg proszę o interpretację

Polecane posty

Gość staraczka 26

Witam, W dniu 12.08.2013r. inseminacja przeprowadzona na pęknietym pęcherzyku. Wczoraj 21.08.2013r. rano test pink express który wykrywa wczesną ciąze pokazał bladziutką kreskę. Wczoraj 21.08.2013r. badanie hcg Minęło 9 dni... Wynik 3,19 mlu/ml Czy zrobiłam, betę za szybko? czy jest jakaś szan asa, ze to ciąża?

Gość gość
Mysle ze albo za szybko albo nie ciaza. Ja robilam bete i obok w normach mam ze jak wynik jest powyzej 5 dopiero jest ciaza. Ponizej ciazy brak.

Gość gość
Najlepiej poczekaj jeszcze ze 2/3 dni i zrob znow bete wtedy juz powinno cos bardziej wiarygodnego wyjsc.

Gość truskava90
dziwne tylko , że test pokazałciaze a beta nie. Raczej powinno być na odwrót. Powtórz bete jutro

Gość staraczka 26
też mnie to zastanawia, że test pokazał a beta wyszła niska.. :(

Gość gość
czy ktoś miał tak że za szybko zrobił bete i była jeszcze malutka? Staramy się od 1,5 roku nie nie mogę przestać o tym myśleć:( Test po raz 1 pokazał jakiś cień kreski....

Gość truskava90
a kiedy masz miec @ ?

Gość staraczka26
27.08.2013r. mam miec @. Lekarz powiedziała, że okres wystąpi 14 dni po owulacji czyli powinnam dostać 26.08.2013r.

Gość truskava90
masz regularne cykle? na Twoim miejscu wstrzymalabym się z beta do tego 26 choć wiem, że bedzie Ci pewnie cięzko. niektórym dziewczynom wychodza testy pozytywne jeszcze przed terminem miesiaczki, jak nie wytrzymasz to idz 24 na bete powinno juz byc napewno podwyzszone hcg

Gość staraczka26
no właśnie nie mam regularnych cykli.. ahh jak ja wytrzymam te dni ... Jak coś się wyjaśni napisze tutaj. Dziękuje za pomoc ! Trzymajcie kciuki

Gość truskava90
dasz rade, zajmij myśli czymś innym ;) Trzymam kciuki , jak okaże się , ze to ciąza to bedziesz miała dzidzie w maju :) ja czekam na moją z niecierpliwościa do lutego :))

Gość gość
jak miałaś zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka przed iui to test można robić dopiero po 14 dniach od iui bo wcześniej test wykrywa hcg z tego zastrzyku własnie. Miałam taką samą sytuację.

Gość gość
a ten test to trzasnąć o ścianę,bo ja też kiedyś robiłam go i wcale nie byłam w ciąży,a kreska druga pojawiła się taka blada bardzo. Zrób inny np. Bobo Test

Gość staraczka26
Kochane dziewczynki, wieć tak: dzisiaj powtórzyłam bete. Wynik 23,2mlu/ml!! tzn. znaczy,że przez swa dni urosła o 20mlu/ml!! :)