Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokardka1122

ocet jabłkowy

Polecane posty

Gość kokardka1122

Kobietki doradźcie jakiej firmy ma być ten ocet jabłkowy??? u mnie w rosmanie nie ma więc musze szukac w innych sklepach. prosze o pomoc

Gość gość
ja kupuje w zielarskim, nie pamietam nazwy ale jest metny jabłkowy z niemiec maja

Gość gość tysz
ja kupiłam kamisa, u nas w polo po niecałe 7 zł; ważne, żeby był z naturalnej fermentacji i nie spirytusowy; stosuję od poniedziałku, piję łyżkę stołową na szklankę wody z łyżka miodu (znalazłam taką recepturę) 3 x dziennie. Póki co łaknienie mniejsze, stanęłam na wagę na początku, żeby zobaczyć ile jest, za miesiąc skontroluję co się zmieniło. Mówią i piszą, że trzeba cierpliwości, ograniczenia pustych kalorii i ruchu oczywiście, bo tłuszcz po usunięciu toksyn (w pierwszej kolejności) spala się wolno. Mozna to stosować ciurkiem max, 3 miesiące i powinno się zrobić przerwę, żeby dać odpocząć kiszkom.

Gość gość
kamis jest ponoc ze spirytusem , ktos tu pisal kiedys

Gość tak kamis jest ze spirytusem
Jak długo trzeba czekać na efekty? Ja to piję i jest straszliwie moczopędny, cera się poprawia to prawda, kiszki lepiej pracują. Na jak długo robić przerwę, żeby mozna było z powrotem pić te 3 m-ce , ja się po nim bardzo dobrze czuję

odpada. Naturalny jest mętny i najlepiej takiego szukać. Mi się wydaje,że ocet można pić cały czas?

Gość tylko czasem przerwa
niektórzy piszą ,że co 3 m-ce trzeba robić krótką przerwę ale na ile to ja nie wiem

Gość nakręcona
Dziewczyny ja ostatnio kupiłam w biedronce OCTIM podobno bardzo dobry reklamowany przez Adriana lukoszka który schudł 120 kg Polecam książkę Tajemnica Adriana tam można się dowiedzieć dużo rzeczy na temat octu jabłkowego i jego stosowania wraz z dietą . Bo sam ocet to wam nic nie da, tak jak wszystkie inne wspomagacze.