Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia222

penis wygięty w dół

Polecane posty

Gość natalia222

Witam! od jakiegoś czasu współzyję ze swoim chłopakiem, ma on jednak wg mnie dziwnego penisa czasem się zastanawiam czy moze po prostu do końca mu nie staje ale gdzies słyszałam ze to normalne, taki bananek zamiast w dórę staje w dół:) z nim oczywiście nie poruszam tego tematu bo ogólnie jest bosko ale 1 raz sie z tym spotykam, a wczoraj kochaliśmy się od tyłu i strasznie nie bolało ale później miałam orgazm stulecia..jednak czasem seks z nim sprawia mi bół chyba przez to wygięcie więc czy to normalne, czy to można jakoś naprawić?

Gość gośćgość
To nie jest normalne! Uciekaj od niego póki nie będzie za późno!!!

Gość gość
moze jest zagubiony i dlatego smutno spogląda w dół a może grawitacja mu ciąży

Gość Adrian z Wawy
To pewnie libiskoidoza przenoszona przez kleszcze. Nie miał ostatnio jakiegoś kleszcza? Ja jak najszybciej udałbym się do lekarza. To może być naprawdę poważne.

Gość natalia222
hahaha nie mam dużego doświadczenia w seksie ja pytam poważnie.

Gość gość
a miałaś innych facetów? może to ty masz tyłozgięcie macicy- wtedy boli w niektórych pozycjach

Gość gość
no i nie rozumiem jak penis może stawać w dół :O

Gość Adrian z Wawy
A ja poważnie odpowiadam. Mój przyjaciel kiedyś coś takiego miał. Ja bym tego nie lekceważył, nieleczone może prowadzić do impotencji.

Gość natalia222
dobra dobra dobra. czytam na forach że są różne rodzaje penisów, a skąd ja mogłam o tym wiedziec. wiem tylko że z facetami nie można gadać o ich penisach bo mozna was łatwo urazić i potem wam juz nigdy nei stanie.. Nie wiem jaką mam macice. chyba normalną, chodzę do lekarza regularnie nigdy nikt nic nie mówił o tyłozgięciu. Może zwyczajnie wczoraj 1 raz w zyciu miałam orgazm? miałam 2 facetów przed nim ich "sprzęty" wygladały inaczej

Gość aga się jara
A dobrze przedtem nawilżyłaś odbyt? Poza tym który raz uprawiałaś seks analny? Na początku może boleć, ale po kilku razach i dobrym nawilżeniu jest nieziemsko!

Gość gość
Mi dopiero po drugiej ciąży mój trzeci z kolei lekarz, powiedział że mam tyłozgięcie. wtedy mi się kilka rzeczy wyklarowało bo też zawsze zastanawiałam się dlaczego w niektórych pozycjach nie możemy sobie poużywać

Gość natalia222
nieee niee był to seks analny tylko pozycja "od tyłu" powtarzam na początku bolalo ale potem extra rozkosz nie wiem jak to opisać.. ale zanim jest ta rozkosz zasiskałam zęby żeby wytrzymać i zeby dac przyjemnosć jemu, bo mu chyba ta pozycja najbardziej odpowiada ja z kolei nie jestem mimo wszystko przekonana. najlepiej mi jak jestem na nim..

Gość taki sprzęt
To zaleta a nie wada!! naucz sie to dobrze wykorzystywać:D

Gość dzięki temu
może np. wsadzać ci penisa w ucho, a przy normalnych warunkach nie byłoby to możliwe ;)

Gość Ona30_
Taka jest "uroda" Jego penisa, mialam kiedys partnera który miał grubego fajnego penisa ale lekko zgiętego w dół i zapytalam sie go podczas pierwszego zblizenia dlaczego taki jest??partner nie odpowiedzial....ale jak zaczelismy sie kochac to uwierzcie nigdy nikt takiego sexu mi nie dal i nie da !!! bylo rewelacyjnie!!!

Gość gość
Mój ma to samo, tylko ja nie miałam zamiaru cierpieć w pozycji na pieska, zresztą nie dało się. C*pka sama uciekała. Ale jeśli mimo takiego bólu potem miałaś mega rozkosz.... może zacisne zęby xD

Gość panekspertodwszystkiego
skoro "C*pka sama uciekała" to to musi być c*pka łajdaczka :D

Gość gość
Ja wiem z doswiadczenia ze taki penis skrzywiony w dol jest spowodowany czestym onanizmem od dziecinstwa.Jak chlopak sie rozwijal to jego czlonek tak samo ale w pozycje dolna.

Gość Jakis0nick0dla0goscia
A ja mam pewne pytanie, przez onanizacje w ciagu 2 lat skrzywilem sobie w lewa strone, wiecie jak to naprawic? Mam prawie 16 lat i nie chce, kiedy dojdzie do jakiejs intymnej sytuacji, zostac wysmiany :( w necie nic niema na ten temat wiec pytam tu xD od razu mowie, staje mi porzadnie lecz troche ( z 15-10 stopni ) w lewo. Bardzo mi to przeszkadza :(

Gość gość
od masturbacji to ja mam skrzywionego penisa do góry :)

Gość gość
jak staniesz na rekach ,to będziesz miał odwrotnie -zadowolony?